Най-точният хороскоп за 7 декември

Астро
06:33 - 07 Декември 2021
3215
Най-точният хороскоп за 7 декември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

Луната на 7 декември все още е земния знак Козирог, като от 06:42 до 13:48 часа тя е „без курс“, т.е. не образува мажорни (главни) аспекти с останалите планети и се подготвя за смяна на знака. Това се случва на всеки 2,5-3 дни, затова не бива да се приема като нещо фатално. В такива часове има някои звездни препоръки, които е добре да спазваме. Луната „без курс“ е неблагоприятна за нови начинания, взимане на важни решения, подписване на договори и споразумения, покупка на техника и други големи капиталовложения, а също и рисковани действия. Концентрацията ни е понижена и сме склонни да допускаме грешки, да изгубваме предмети, да пропадат уговорки. Стартирани начинания, подписани договори или взети решения няма да имат успех и развитие в бъдещ аспект. Иначе Луната в Козирог продължава своето влияние върху нашите чувства и преживявания. Часовете до 13:48 часа са по-ползотворни за родените през трета декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Но за родените през трета декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада Луната в Козирог е с по-дисхармонично влияние в емоционален план. Може да възникват трудности и объркване, неразбирателство с хората, невъзможност да бъдат изпълнени някои задачи и поети ангажименти. Някои хора ще се чувстват потиснати, неудовлетворени, самотни.

Периодът, в който Луната е „без курс“ е подходящ само за рутинни дейности и довършване на изостанали задачи.

В 13:49 часа българско време Луната навлиза във въздушния знак Водолей, където ще бъде до 16:53 часа на 9 декември. През втората половина на деня ще сме много по-въодушевени и активни, ще се появяват интересни нови идеи и изненади – за някои положителни, а за други не. Рутината ни се отразява зле и ни потиска. Нуждаем се от повече свобода и разнообразие, от срещи и разговори с интересни хора. Вълнува ни всичко ново и нестандартно. Тази част от деня е подходяща за обучение, за участие в олимпиади, научно-изследователска работа, благотворителност, организационни дейности и групови занимания, посещения на клубове, срещи с приятели и съмишленици. Време е да направим своите планове за бъдещето. Тази част от деня е по-позитивна и ефективна за родените под знаците и предимно през първа декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Настроението ви е приповдигнато, чувствате се ентусиазирани и обнадеждени. Физически и емоционално сте по-стабилни, доколкото може да се каже за Луна във Водолей. Този знак е управляван от Уран, който управлява висшата нервна дейност и хората, които по рождение са под неговото влияние винаги са по-напрегнати емоционално. Луната във Водолей ще е с по-неблагоприятно въздействие върху емоционалното състояние, а от там върху реакциите и действията при родените през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби. Ако искате да постигнете желания резултат от действията си, да имате успех и разбирателство с хората трябва да бъдете по-търпеливи и отстъпчиви в някои ситуации. По-опасни за инциденти и неприятности, за експлозии и неприятни изненади са късните вечерни часове и през нощта срещу 8 декември. Избягвайте нощни купони с непознати компании, пътуване на дълъг път. В световен план звездите създават предпоставка за катастрофи, токови удари, прекъсване на електричество, технически аварии и природни бедствия в някои региони по света – Луната съвпада със Сатурн във Водолей и заедно са в предизвикателен аспект към Уран в Телец. Бъдете здрави!