Най-точният хороскоп за 7 май

Астро
08:18 - 07 Май 2021
1949
Най-точният хороскоп за 7 май

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 7 май Луната все още е в знака Риби. В сутрешните часове тя е в хармонични аспекти с Венера в Телец и с Плутон в Козирог, в съвпад и с Нептун в Риби.

От 10:36 до 14:52 часа Луната е „без курс“.

Свършете всичко важно до 10:35 часа. Тези часове са благоприятни за разрешаване на финансови въпроси, взаимодействие с партньори и опоненти, за бизнес и дипломатически преговори, за творческа работа, покупка на стоки за бита и други. Звездите в този интервал от време подкрепят най-вече начинанията и действията на родените през трета декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Луната и Нептун в Риби имат по-неблагоприятно влияние в емоционален план за родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. Денят не е подходящ за поставяне на ваксини и силни упойки. Ограничете приемът на алкохол и мазнини Предпазвайте се от интриги и интоксикации. Избягвайте къпане в обществени басейни и вани, поради повишената опасност от гъбични инфекции. Неблагоприятен ден за операции на лимфни възли, долни крайници и отстраняване на туморни образувания. В интервала от 10:35 до 14:52 часа вършете само рутинна работа и довършвайте започнати задачи. Избягвайте взимането на важни за бъдещето решения, подписване на договори, стартиране на нови начинания. Концентрацията ни в такива часове е понижена и сме склонни да допускаме грешки в работата и действията си.

В 14:53 часа Луната навлиза в огнения знак Овен. Тя ще ни зарежда с ентусиазъм и смелост през следващите два дни и половина. В такива дни сме по-борбени, независими, активни, с бърза мисъл и реакции. Вършим всичко с жар, а емоциите и преживяванията са страстни и огнени.

Някои хора ще са склонни към риск и прибързани действия, други ще са по-избухливи и агресивни.

Когато Луната е в Овен тя благоприятства бързите и смели действия, бързината на реакциите в спешни ситуации, разрешаването на неотложни въпроси и планирането на дейности в краткосрочен план. На 7 май Луната в Овен след 14:53 часа е в хармоничен аспект с Меркурий в Близнаци, но е в дисхармоничен – с Марс в Рак. Следобедните и вечерни часове са по-позитивни за родените през първа декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Ще се разбирате с околните с лекота, а бързите ви и правилни решения ще ви подсигурят място в челните редици и уважението на хората. Добри часове за разговори и преговори, за подписване на договори, интелектуални занимания, пътувания, срещи с приятели и роднини. След 14:53 часа по-предпазливи и сдържани емоционално трябва да са родените през първа декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа декада. Марс изисква повишено внимание за травми, неприятности или инциденти. Луната в Овен повишава опасността за пожари, експлозии, травми при спортуване, транспортни инциденти, прояви на насилие и други. Бъдете здрави!