Най-точният хороскоп за 7 май

Астро
06:15 - 07 Май 2022
2170
Най-точният хороскоп за 7 май

На 7 май Луната отново е в знака Рак, като през първата половина на деня тя е в дисхармоничен аспект с Плутон в Козирог и в хармоничен - с Нептун и Юпитер в Риби. Между 13:25 и 14:50 часа българско време тя е „без курс“ и се подготвя за смяна на знака.

Часовете до 14:50 са доста наситени емоционално за някои хора и най-вече за родените през трета декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, в по-малка степен и за представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада. При някои от вас се засилва желанието за доминиране, а при други може да се засилят страховете. Преживяванията са дълбоки и съществува опасност от прояви на насилие, от по-тежки инциденти.

В световен план са възможни повече агресия и мощни военни атаки, атентати, природни катаклизми, аварии, спукване на тръби и нарушения във водоснабдяването, екологични замърсявания, инциденти с плавателни съдове, хранителни отравяния и други.

В такива дни и морето е по-бурно и опасно. Препоръчително е да бъдете на сигурно място и в спокойна среда.

Избягвайте пътуване на дълъг път или по вода. Не предприемайте рисковани действия, ограничете алкохола. В часовете до 14:50 Луната в Рак е с по-положително влияние за родените през трета декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби, стига някой от вас да няма други рождени планети в последните градуси на кардиналните знаци Овен, Рак, Везни и Козирог.

В 14:51 часа Луната навлиза в огнения знак Лъв, където ще бъде до 01:53 часа на 10 май. През следващите два дни и половина Лъвът ще ни ентусиазира, ще повиши желанието ни да сме в центъра на вниманието. През втората половина на деня Луната в Лъв е в хармоничен аспект с Венера в Овен и с Меркурий в Близнаци.

Необяснимата тревожност и страхове на Рака дават път на общуването, разговорите, забавленията и сърдечността. Разбира се, тези звездни разположения ще се отразят най-позитивно на родените под знаците и най-вече през първа декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Чувствате се вдъхновени и с нови интересни идеи. Сърцата ви са изпълнени с любов и надежда, настроени сте романтично и се нуждаете от внимание и ласка, от положителни емоции. Ще се радвате на разбирателство с хората, на топли чувства от страна на любимите хора, на придобивки.

Това е чудесен ден за вас за интимни и приятелски срещи и разговори, за семейни тържества, пътувания, творчески занимания и всякакви други забавления.

Луната в Лъв днес все още не образува напрегнати аспекти, но в емоционален или физически план може да се отрази по-неблагоприятно на родените през първа декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и на Рак, Дева, Козирог и Риби от първа декада.

Може силното ви желание за внимание и обич да не бъде удовлетворено, да се чувствате донякъде пренебрегнати или неразбрани. При Луна в Лъв с неблагоприятни аспекти към Слънцето хората са склонни да драматизират или театралничат. Силно е честолюбието на Лъв и емоциите могат да излязат от контрол и преживяванията да са горещи, което да доведе до конфликти. Бъдете малко по- сдържани и не очаквайте твърде много от другите хора днес. Уязвима е сърдечната дейност, не натоварвайте сърцето с излишни емоции. Бъдете здрави!