Най- точният хороскоп за 7 март

Астро
07:04 - 07 Март 2022
2887
Най-точният хороскоп за 7 март

На 7 март Луната продължава транзита си през земния знак Телец. В сутрешните часове тя е в съвпад с Уран, а в късните часове на деня и през нощта образува дисхармоничен аспект със Сатурн във Водолей.

Позицията на Луната в знака Телец сама по себе си е много благоприятна, но негативните й аспекти заедно с Уран към Сатурн не са никак добри. В световен план денят ще е много напрегнат, с внезапни обрати и стресиращи ситуации. Повишена е опасността от агресия и мощни военни атаки както сухопътни, така и въздушни по важни държавни обекти и комбинати / заводи, както и за природни бедствия по света.

Марс и Венера също вече са в знака Водолей (знакът на Русия) и натискът им според мен ще е още по-голям до края на март и началото на април.

На 7 март Луната и Уран образуват и благоприятни аспекти със Слънцето и Юпитер в Риби, които дават някакви надежди и възможности за международни преговори и по-благоприятно развитие на конфликта между Русия и Украйна.

Добре би било лидерите на двете страни да намерят общ език и да постигнат разбирателство помежду си, за да не загиват повече невинни хора. Денят е благоприятен за уреждане на законови и финансови въпроси и конфликти, за взаимодействие между държави, хуманитарна помощ за нуждаещите се, за разрешаване на кризисни въпроси.

В личен план денят е подходящ за творческа работа, търсене на начини за повече сигурност и стабилност, за посещение на културни мероприятия и такива с обществена значимост, семейни срещи и т.н. Денят не е добър за капиталовложения и покупка на недвижими имоти, за изясняване на взаимоотношения.

Денят е изпълнен с повече напрежение и предизвикателства за родените предимно през втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от втора декада.

Предпазвайте се от травми и инциденти, от конфликти и неприятности. Сдържайте емоциите си и добре обмисляйте както думите си, така и действията си – не рискувайте! Бъдете внимателни във взаимоотношенията в семейството, не налагайте на всяка цена мнението си, не упорствайте, ако наистина искате да избегнете конфликтите. Не са изключени и грижи около близък човек в семейството. Не купувайте днес излишни неща, особено онлайн, освен хранителните продукти за деня.

Има опасност да попаднете на фалшиви сайтове и измамни онлайн търговци. Работете много внимателно с газови уреди и печки – има повишена опасност от експлозии и пожари. 7 март е много по-благоприятен и ползотворен ден за родените под знаците и най-вече през втора декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Колкото и да е напрегнат деня в глобален аспект, хармоничните аспекти на Луната и Уран към Слънцето и Юпитер ще ви зареждат с ентусиазъм и вяра в доброто. Имате възможност да осъществите някои свои цели и проекти успешно.

Ще подхождате с внимание и топло отношение към хората. Ще получавате подкрепа от страна на своите близки, приятели и други авторитетни за вас хора. Очакват ви приятни изненади и благоприятно развитие по важни за вас въпроси. При Луна в Телец е препоръчително да се ограничи количеството храна, сладките и тестени продукти. Уязвима е ендокринната система като цяло и болните с ендокринни заболявания. Бъдете здрави!