Най- точният хороскоп за 7 ноември

Астро
06:50 - 07 Ноември 2021
3280
Най- точният хороскоп за 7 ноември

На 7 ноември Луната продължава своя транзит през знака Стрелец. Тя ни зарежда с много енергия и плам. Вярата и желанието ни за по-добър и безгрижен живот са силни. Напоследък сме доста затормозени както психо-емоционално, така и икономически / политически от изпитанията с пандемията и имаме нужда да се позабавляваме.

Днес Луната в Стрелец образува дисхармоничен аспект с Нептун в Риби, а хармоничен – с Юпитер във Водолей. Много добър ден за пътувания, посещение на манастири и исторически забележителности, разходки сред природата, спортни и творчески занимания, обучение, срещи и разговори с приятели, за организиране на купони и семейни празници. И все пак, не бива да забравяме за ограниченията и да преминаваме границите на нормалното в поведението и действията си.

В часовете от 15:44 до 03:03 на 8 ноември Луната е „без курс“ – в този интервал от време не образува главни аспекти с други планети. Концентрацията ни през тези часове е понижена, склонни сме към разсеяност и обърквания. Нужно е повече внимание, за да не допускаме фатални грешки, от които да последват инциденти.

В световен аспект е повишена опасността от газови експлозии, инциденти във вода, екологични замърсявания, пожари и други инциденти.

Предизвикателният аспект между Луната в Стрелец с Нептун в Риби може да има по-неблагоприятно влияние върху психо-емоционалното състояние при някои измежду родените през втора и трета декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от същите две декади. Някои от вас може да се чувстват емоционално объркани или самотни, а други разочаровани – дали от някого в обкръжението си или тъжни от живота като цяло. Днес сте по-емоционални и раними. Предразположени сте към чуждо влияние.

Избягвайте общуването с хора, които биха ви натоварили емоционално или са склонни да ви използват, както и къпането в басейни. Повишена е опасността от гъбични и други инфекции, измами, кражби, интриги и конфликти, към отравяния или алергични прояви. Да се работи по-предпазливо с огнестрелно и хладно оръжие, с режещи машини, със запалими и избухливи вещества.

Препоръчително е да не се прекалява с алкохола, а ако се налага да шофирате не сядайте зад волана, ако сте употребили алкохол или наркотични вещества. Неделният ден е по-благоприятен за родените през втора и трета декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Луната в Стрелец и Юпитер във Водолей имат много положително въздействие както върху чувствата и емоциите ви, така и върху взаимоотношенията ви с хората.

Енергични, вдъхновени, в добро настроение и приятелски настроени, звездите на вас ви носят своята положителна и градивна енергия. А с нея ще заразявате и околните, вдъхвайки и на тях от своята силна вяра и ентусиазъм. Ще се радвате заедно с близките си и любими хора на топлота в отношенията и на прекрасни преживявания. Бъдете здрави!