Най-точният хороскоп за 7 октомври

Астро
06:25 - 07 Октомври 2021
3734
Най-точният хороскоп за 7 октомври

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 7 октомври Луната отново е в знака Везни. В ранните часове на деня Луната е в неблагоприятен аспект с Плутон в Козирог и от 08:03 до 17:22 часа тя е „без курс“, т.е. в този интервал от време тя не образува главни аспекти с останалите планети и се подготвя за смяна на знака. Поради тази причина денят е подходящ единствено за рутинни дейности и довършване на вече започнати дела. Когато Луната е „без курс“ сме с понижена концентрация, често се поврежда техниката, с която работим или блокира временно. Склонни сме към объркване, допускане на грешки в работата и във всякакви действия. Затова е необходимо да бъдем доста по-внимателни, особено ако работата ни е рискова. Денят не е благоприятен за нови начинания, взимане на важни решения за бъдещето, големи капиталовложения, провеждане на бизнес или политически срещи, подписване на договори и други важни неща. Много често при Луна „без курс“ пропадат уговорени срещи, изгубваме вещи, общуването и мисленето ни са по-объркани. На този ден Венера, планетата на любовта, ценностите, парите, изкуството и красотата преминава от Скорпион в Стрелец. Тя ще бъде в този знак до 5 ноември. Най-положително ще бъде нейното влияние в партньорските отношения и във финансов план между 07.10 и 05.11 за родените под знаците и с рождена Венера в Стрелец, Овен, Лъв, Везни и Водолей.

Ще се радвате на топли взаимоотношения в личните и семейни връзки, на разбирателство с бизнес партньори, семейни придобивки и много поводи за радост.

В личен план Луната във Везни на 7 октомври е по-добре разположена спрямо Слънцето на родените през трета декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей и съответно влиянието в емоционално отношение за вас ще е по-положително. Делата и общуването ви с околните ще се развиват по план и с лекота ще вършите своите задължения. Но не забравяйте за препоръките относно Луната "без курс“, написани по-горе. По-неблагоприятно може да се отрази в емоционално отношение Луната „без курс“ във Везни при родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и при Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада. Не планирайте нищо важно за този ден. Вършете си ежедневните задължения, но с повече внимание, за да не сгрешите или пропуснете нещо важно. Най-внимателни трябва да бъдат хората с рискови професии и онези, от чиято работа зависи човешки живот – лекари, полицаи, шофьори и други. В 17:23 часа Луната навлиза във водния плутонов знак Скорпион, където ще бъде до 18:24 часа на 9 октомври. През следващите два и половина дни чувствата и емоциите ни стават много дълбоки и интензивни. Ставаме по-прикрити и недоверчиви, с повишена интуиция. Ще има хора, които ще са склонни да проявяват силна ревност, отмъстителност и склонност към манипулации и насилие. Във вечерните и нощни часове Луната в Скорпион е с по-неблагоприятно влияние най-вече на родените през първа декада и с други рождени планети в първите градуси на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Предпазвайте се от конфликти и инциденти. В световен план звездите могат да провокират сериозни инциденти и технически аварии, експлозии, пожари, атентати, прояви на насилие, инциденти във вода, природни катаклизми и други. Бъдете здрави!