Най-точният хороскоп за 7 януари

Астро
07:03 - 07 Януари 2022
2133
Най-точният хороскоп за 7 януари

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.  

На 7 януари Луната продължава транзита си през водния знак Риби. И днес тя ще ни настройва романтично, повишаваща желанието ни за любов и уют. На този ден тя образува хармонични аспекти с ретроградната Венера, а в късните часове и с Плутон в Козирог. Чувствата и преживяванията ни са дълбоки и силни. Някак неосъзнато ни подтикват към минали спомени и силни емоционални връзки, които са оставили траен отпечатък в сърцата ни.

Ще има хора, на които тази ретроградна Венера ще върне в живота любими хора от миналото. А и Луната в Риби подсилва тази силна необходимост от романтика и любов. Имам информация и обратна връзка от познати хора, при които вече се случва това проявление на ретроградната Венера. Няма нищо по-важно и хубаво от любовта, защото тя ни по-добри, вдъхновява ни и ставаме по-добри. Луната в Риби на този ден съвпада с Нептун и заедно са в предизвикателен неблагоприятен аспект с Марс в Стрелец. В световен и в личен план за някои хора този аспект ще се отрази по-неблагоприятно. В световен план е повишена отново опасността от газови експлозии, инциденти във вода, екологични замърсявания, етнически конфликти, задкулисни и тайни действия, хакерси атаки и т.н.

Денят не е благоприятен за поставянето на ваксини, упойки и други силни медикаменти, както и за употребата на алкохол или наркотици. Възможни са алергични прояви, интоксикации, коматозни състояния, гъбични и други инфекции, възпалителни процеси и усложнения, задушавания.

Този ден е по-неблагоприятен за родените през втора и трета декада на знаците Близнаци, Дева и Стрелец, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от същите две декади. Днес сте особено чувствителни и склонни да се доверявате и да реагирате по-емоционално. Бъдете особено предпазливи за всякакви измами, хакерски атаки, кражби; загуба на важни вещи, документи, близки хора или домашни любимци.

Пазете тайните си и не се забърквайте в интриги. Днес са много уязвими за психо-емоционални изблици хората с психични заболявания и зависимите от алкохол или наркотици. Този ден е също толкова емоционален за родените през втора и трета декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Само че Луната и Нептун в Риби са разположени хармонично към Слънцето ви и тази водна енергия за вас е много позитивна и градивна.

И днес ще сте силно вдъхновени, творчески настроени, със силна вяра и изпълнени с любов. За всички, които по някакви причини се чувстват тъжни, самотни или разочаровани от влиянието на Луната и Нептун в Риби препоръчвам масаж с благовонни масла, вана с освежаващи аромати и всякакви други спа процедури, йога и други духовни практики, творчески занимания. Много позитивно влияние оказват на психо-емоционалното състояние и научно популярните филми за живота в дълбините на моретата и океаните.

Слушайте приятна романтична музика, четете или гледайте филм с подобна тематика. Потопете се в приказния романтичен свят и се отдайте на хубави спомени и мечти. Бъдете здрави и се обичайте – любовта е заразителна! Честит имен ден на празнуващите днес Ивановден!