Най-точният хороскоп за 7 юли

Астро
06:34 - 07 Юли 2022
2549
Най-точният хороскоп за 7 юли

На 7 юли Луната продължава транзита си през знака Везни, като в 05:14 часа българско време е във фаза Първа четвърт, т.е. Слънцето и Луната съответно на 15 градуса в знаците Рак и Везни са в аспект квадратура – дисхармоничен аспект.

В такива дни се усеща една променливост и нестабилност в емоционален план. Малко по-късно Луната активира хармоничен аспект с Венера в Близнаци и през целия ден ще ни зареждат с добро настроение, ентусиазъм, с желание за общуване, преговори, разговори, любов и забавления. В късните часове на деня и през нощта срещу 8 юли Луната вече образува хармоничен аспект със Сатурн във Водолей, но и много неблагоприятен аспект – квадратура към Плутон в Козирог.

Препоръчително е да се избягва шофиране и други рисковани действия в най-ранните сутрешни и в късните нощни часове – отново има опасност от по-тежки инциденти. През деня, обаче, звездите предлагат добри възможности за разрешаване на недоразумения и конфликти, финансови и юридически въпроси, търговски сделки, уреждане на документи и договорни отношения.

Много добър ден също за творческа работа, за покупка на мебели и други красиви луксозни стоки или техника, за срещи с любими хора и приятели, за забавления и разходки сред природата.

Квадратурата на Луната с Плутон във вечерните часове и през нощта могат да създадат предпоставка за сериозни конфликти и напрежение, главоболие при по-чувствителни хора, хипертонични кризи, засилване на страховете и тревожността.

Този ден е по-неблагоприятен за родените през втора и трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и Телец, Дева, Скорпион и Риби от същите две декади. Нуждаете се от грижа, подкрепа, добра оценка от другите хора, от топлота и обич. Но днес тези нужди по-вероятно е да не бъдат удовлетворени. По-често ще срещате затруднения в изпълнението на задачите и неразбиране от страна на околните. Каквото и да се случва, най-добре приемете, че днес не всичко ще върви „по мед и масло“.

Не се разстройвайте, не реагирайте крайно, не критикувайте и не проявявайте капризи. Денят за вас не е добър за семейни разговори и изясняване на отношения. Ако се колебаете за нещо, значи сега не е момента да го решите или извършите.

Не се натоварвайте физически и емоционално. Бъдете особено внимателни в ранните сутрешни и в късните нощни часове за инциденти. Звездите на този ден са най-щедри към родените през втора и трета декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

Разчитайте на приятно и ползотворно общуване с хората, лесно разбирателство, хубави поводи за радост и всякакви придобивки, подкрепа от авторитетни за вас хора или високо поставени личности. А ако и рождената ви Венера е в същия знак като слънчевия, то и любовните отношения ще са прекрасни и наситени с емоции. А бизнес партньорствата ще са много ползотворни и ще ви носят добри средства.

В световен план ранните сутрешни и нощните часове срещу 8 юли (но това е българско време) е повишен рискът от високо обществено напрежение и протести, прояви на насилие, инциденти и природни катаклизми. За съжаление тази тенденция не само, че ще се задържи, но и ще се повишава още през следващите дни и седмици. Проявявайте повече търпение и бъдете по-разумни във всяко действие. Бъдете здрави!