Най -точният хороскоп за 7 юни

Астро
06:03 - 07 Юни 2022
3798
Най-точният хороскоп за 7 юни

На 7 юни Луната продължава транзита си през знака Дева, а съответно и нейното силно влияние върху чувствата, реакциите и действията ни.

Както вече споменах във вчерашния хороскоп, когато Луната е в знака Дева особено важни за нас са работата и здравето, а е засилено също и желанието ни да бъдем полезни на хората, да научим нещо ново, да придобием нови умения, да се самоусъвършенстваме. Мислим и действаме практично, стремим се да вършим всичко прецизно, а не само колкото да отбием номера. Умеем да организираме правилно задачите си, да планираме всичко до най-малката подробност.

Днешният ден също е много подходящ за медицински изследвания и лечение, за разходки в парка, за обучение, интелектуални дейности, анализи и т.н. Луната е в хармоничен аспект с Венера в Телец през първата половина на деня. Използвайте тази част от деня за уреждането на важни финансови и документални въпроси, за преговори и подписване на договори.

В 17:48 часа Луната е във фаза Първа четвърт – образува квадратура (ъгъл от 90 градуса) със Слънцето в Близнаци. Това са два подвижни знака, изключително умни и адаптивни, пълни с много нови и интересни идеи, които могат да ни бъдат изключително полезни за по-бързата реализация на плановете ни.

По време на която и да е лунна фаза е подходящо да се провежда лунната диета за изчистване на организма от токсините и за понижаване на теглото при желаещите.

Ако не можете да гладувате 24 часа, приемайки само вода, прясно изцедени сокове и билкови чайове, поне се стремете да се храните по-здравословно - да намалите мазнините и да избягвате трудно смилаеми храни.

Днес Слънцето в Близнаци и Луната в Дева, намиращи се в хороскопа на лунната фаза съответно на 17 градуса, могат да имат по-неблагоприятно влияние за родените през втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от втора декада.

Квадратурите между планетите създават напрежение както у хората в емоционален план, така и в ежедневието им с околните – по-трудно да осъществявате или да пропадат въобще плановете ви, да има спорове с хора от обкръжението. Работете по-концентрирано и внимателно, за да не допускате грешки и пропуски. Така ще предотвратите и евентуална критика, която няма да ви се отрази много добре иначе.

Стремете си и вие да не критикувате другите – идеални хора няма, а и точно днес тя няма да доведе до желания от вас ефект. Болните и възрастни хора да се не натоварват прекалено и да следят състоянието си. Възможно е да имат временни неразположения.

Луната в Дева днес, освен с Венера в Телец, през втората половина на деня образува още един хармоничен аспект – с Уран в Телец. Тези три земни планети ще внесат физическа и емоционална стабилност, както и възможност за успехи днес при родените под знаците и най-вече през втора декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Очакват ви приятни изненади и обрати, неочаквано добри възможности за развитие в бъдещето, семейни поводи за радост, придобивки и печалби. Много силен ден за науката, техниката, медицината. Бъдете здрави!