Най-точният хороскоп за 8 април

Актуални новини
07:35 - 08 Април 2021
2827
Най-точният хороскоп за 8 април

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 8 април Луната транзитира вече през водния знак Риби, където ще бъде до 09:11 часа на 10 април. Когато Луната преминава през този знак ставаме много по-емоционални, чувствителни към настроенията в обикалящата ни среда, интуитивни и емпатични. Податливи сме на чуждо влияние.

Склонни сме към саможертва, мечтателност, илюзорно мислене и неправилни преценки.

Луната в Риби ще ни подтикне да се вгледаме в себе си, да наблюдаваме и да се вслушаме във вътрешния си глас. Нуждаем се от емоционален комфорт и хармонична атмосфера. Нужно е да проявяваме повече търпение и разбиране, да споделяме и прощаваме. Тези дни са благоприятни за повече уединение и размисли, за творческа работа, разкриване на тайни и мистерии, подпомагане на болни и социално слаби хора, за медитация, йога и други духовни занимания. Опасността, която крие Луната в Риби през тези два дни и половина, е свързана с възможни тайни заговори, предателства, хакерски атаки, измами, кражби, фалшификации и излизането наяве на всякакви неясни или задкулисни действия, екологични замърсявания и инциденти във вода. В здравословен план е уязвима психиката. Възможна е появата на страхове, психо-емоционални кризи, алергии и инфекции, свръх чувствителност към медикаменти, препарати или опиати. Дните не са благоприятни за отстраняване на туморни образувания, операции в областта на краката или лимфните възли, за имунизации.

На 8 април Луната в Риби образува хармоничен аспект с Уран в Телец. Много по-одухотворени, с интересни нови идеи, творчески настроени и склонни да проявяват разбиране в отношенията си с хората на този ден ще бъдат родените през първа и втора декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Разчитайте на вътрешния си глас в действията и решенията си.

Помагайте на хората с каквото можете.

Този ден е по-неблагоприятен за родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби (както и всеки, който има рождени планети в тези знаци, независимо под кой знак е роден), а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от същите две декади. Настроението ви е променливо, а емоциите надделяват над разума. Не се поддавайте на влияние, самовнушение и илюзии. Предпазвайте се от интриги, предателства, измами, кражби и не бягайте от реалността. Ако е нужно, поемете отговорност и стремете към почтеност в отношенията с хората. Някои хора може да се чувстват меланхолични и апатични, уплашени, разсеяни и емоционално объркани, а други - безотговорни, потайни и фалшиви. А това няма да води до положителни резултати или успехи. Бъдете по-внимателни и при шофиране, при работа с химически препарати и избухливи вещества. Бъдете здрави!