Най- точният хороскоп за 8 април

Астро
06:35 - 08 Април 2022
3086
Най- точният хороскоп за 8 април

На 8 април Луната транзитира през водния знак Рак. Чувствата ни са силни и преживяваме всичко дълбоко емоционално в такива дни. Въображението ни е богато, много по-сантиментални сме, интуитивни и грижовни към близките си.

Приоритет номер едно са нашата сигурност, родината, финансовата и емоционална стабилност, домът и семейството ни. Настроението често се сменя и е зависимо от заобикалящия ни свят. Повишено е желанието ни за топлота, внимание, разбиране и спокойствие. Не сме особено активни и инициативни, но за семейството си сме готови на всичко.

Стремим се да им подсигурим всичко необходимо, за да се чувстват щастливи.

Само тяхната удовлетвореност и сигурност ще ни карат да се чувстваме ние ценни и значими. В публичното пространство на дневен ред ще бъдат важни теми, свързани със сигурността в държавата ни, цените и качеството на храните от първа необходимост, горивата, земеделието, животновъдството, социални и здравни теми, недвижимите имоти, хотелиерския и ресторантьорски бизнес и услуги, нуждите на подрастващото поколение и т.н.

В ранните часове Луната все още е в хармоничен аспект с Венера в Риби. По-късно образува такъв и с Уран в Телец, а в късните часове и през нощта Луната вече активира предизвикателен, неблагоприятен аспект със Слънцето в Овен – в 09:47 часа на 9 април Луната е във фаза Първа четвърт.

На този ден е добре да обърнем специално внимание на нашите деца, семейство и родители - да се погрижим за тяхната сигурност и да разрешим някои важни семейни дела. Благоприятен ден за покупко-продажба на недвижим имот, за уреждане на имуществени въпроси, за почистване и подреждане в дома, покупка на най-необходимите за дома стоки, зачеване, медитация, творчески занимания.

Влиянието на Луната в Рак днес е по-неблагоприятно за родените през първа и втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от същите две декади.

Може да се чувствате недостатъчно разбрани или самотни, да реагирате по-емоционално поради силната чувствителност и ранимост. Не предприемайте рисковани действия, предпазвайте се от неприятности и конфликти. Единствено при някои от представителите на знаците Рак и Козирог, които имат Венера в същите знаци и рожденото им Слънце в хороскопа е хармонично аспектирано от другите планети, правят изключение от това правило.

За тези от вас, както и за родените през първа и втора декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби денят ще бъде много приятен в емоционално отношение и ползотворен. Ще се радвате на добри новини и приятни изненади, на придобивки и печалби, на топлота в семейството и партньорските отношения, на разбирателство с хората и на тяхната положителна оценка. Бъдете здрави!