Най-точният хороскоп за 8 май

Астро
08:56 - 08 Май 2021
2220
Най-точният хороскоп за 8 май

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 8 май Луната транзитира през огнения знак Овен, където ще бъде до 02:46 часа на 10 май. През следващите два почивни за повечето хора дни Луната в Овен ни зарежда с неизчерпаема енергия.

Ще действаме бързо и импулсивно.

Вълнува ни всичко ново и интересно. Общуваме директно, а емоциите се силни и страстни. Склонни сме да вършим всичко самостоятелно, а не колективно. Овенът е борбен, благороден, алтруист, когато е духовно израснала личност. Той никога не напада в гръб, а казва и действа директно – „в прав текст“. Трудно приема чуждо мнение, нетърпелив е (като всеки огнен знак) и необуздан. В такива дни малко или много действаме като Овена. Рутината ще ни изморява и демотивира, затова следващите два дни трябва да живеем интересно. Дните са подходящи за спорт и друга физическа активност, както и за всичко, което е интересно в нашите очи. Не бива да се действа прибързано и необмислено, да се рискува. Поведението ви не трябва да е нападателно, ако искате да не влизате в словесен или физически двубой. Проявявайте търпение и толерантност към хората. Защитавайте по-слабите и им помагайте. Не налагайте на всяка цена мнението си. Бъдете искрени и по-деликатни. Предпазвайте главата от удари, кожата от изгаряния, мускулни травми по време на спортуване. Не натоварвайте нервната система, мозъка с умствен труд и очите с четене, писане или гледане на телевизия.

В съботния ден Луната в Овен през първата половина на деня все още е в дисхармоничен аспект към Марс в Рак и в хармоничен – с Меркурий в Близнаци. След това активира хармоничен аспект и със Сатурн във Водолей. Денят е по-напрегнат емоционално за родените през втора декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от втора декада.

По-натоварен и неблагоприятен ще е по-скоро денят през първата половина.

Може да сте лесно възбудими и раздразнителни, да реагирате гневно. Бъдете внимателни за травми и инциденти, както и за неприятности с полицейски служители. Опасността и днес е повишена за конфликти, спорове, транспортни инциденти, агресивни прояви и насилие, изгаряния, пожари и експлозии. Звездите днес са с по-благоприятно влияние за родените под знаците и най-вече през втора декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Настроението е приповдигнато, чувствате се силни и ентусиазирани. Чудесен ден за пътувания, обучение и други интелектуални занимания, спорт, игри и забавления, ремонтни дейности, срещи и разговори с приятели, колеги и роднини. Лесно ще печелите уважението на хората и ще се разбирате с тях. Младите и свободни представители на тези знаци ще се радват на внимание от страна на противоположния пол и на горещи интимни преживявания. Бъдете здрави!