Най -точният хороскоп за 8 май

Астро
06:20 - 08 Май 2022
2950
Най-точният хороскоп за 8 май

На 8 май Луната продължава транзита си през огнения знак Лъв. В неделния ден тя отново ни зарежда със слънчевата си енергия и позитивно настроение.

Нуждаем се от обич и топлота в отношенията, жадуваме за внимание. Неделният ден е благоприятен за спортуване, игри и забавления с любимите ни хора и децата, романтични срещи, разходки сред природата, посещение на обществени мероприятия и партита, театър или концерт, занимания с хобита ни и т.н.

В сутрешните часове Луната все още е в хармоничен аспект с Венера в Овен, но в следобедните и вечерни часове тя е в дисхармоничен аспект с Уран в Телец. В следобедните часове е възможно на места и да има превалявания от дъжд с гръмотевици.

Затова излезте по-рано, ако имате планове за разходка на чист въздух.

Този ден е по-неблагоприятен за родените през втора декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от втора декада. Луната в Лъв и Уран в Телец създават предпоставка за повишаване на нервното напрежение, конфликти, травми и инциденти.

Не проявявайте упорство и бъдете малко по-търпеливи с хората. Предпазвайте се от неприятности и стресови ситуации. Уран е планета на внезапното и неочакваното. Ако ви предстои пътуване към дома, няма да е лошо да си тръгнете в по-ранните часове.

Неделният ден е по-благоприятен за родените през втора декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец – Луната в Лъв е в хармоничен аспект към вашето Слънце.

Тя ви настройва позитивно, енергията ви е стабилна. Склонни сте да проявявате разбиране и щедрост в отношенията, да се забавлявате и заразявате околните с усмивката си и със своята увереност.

С лекота ще печелите доверие, внимание и авторитет.

За вас денят е чудесен за романтични срещи и любов, за творчески занимания, спорт и всякакви забавления. Можете да заведете децата си на цирк или на куклен театър, както и да отидете с партньора си на кино, театър, концерт, изложба на картини или изложение на луксозни стоки / автомобили и други. След около 20 часа звездното напрежение се усилва още и освен с Уран, Луната е в предизвикателен аспект и със Слънцето в Телец. В 03:21 часа на 9 май Луната е във фаза Първа четвърт.

През нощта срещу и на 9 май в световен план е повишена опасността от пожари, взривове, аварии, по-агресивни военни удари, природни катаклизми, високо напрежение в обществото. Звездната енергия между двете затъмнения (30.04 и 16.05) е доста концентрирана и напрежението е голямо. Знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей да не планират за 9 май важни и рисковани действия, начинания или пътувания. Бъдете здрави!