Най-точният хороскоп за 8 март

Астро
06:37 - 08 Март 2022
2045
Най-точният хороскоп за 8 март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 8 март Луната отново е в знака знак Телец. През първата половина на деня тя е в хармоничен аспект с Нептун в Риби, а през втората половина – с Плутон в Козирог. Луната днес образува и дисхармоничен аспект с планетата на комуникациите Меркурий във Водолей. По-специфичното на този ден е, че Луната първо съвпада с неподвижната звезда Алгол от съзвездие Персей, а след това поетапно преминава през звездния куп Плеяди от съзвездие Бик.

Всички тези звезди са разположени между 26 и 30-я градус на знака Телец и в астрологията са известни като „зловредни“ звезди. Те имат по-силно влияние предимно в световен план, но в личен само при някои хора в зависимост от личния хороскоп. Хармоничните аспекти на Луната с Нептун и Плутон дават възможност за трансформация, обновяване и разрешаване на някои по-важни въпроси, свързани с властта, банките, здравеопазването, горивата, финансиране на проекти, преразпределяне на капитали, хуманитарни действия, разкриване на тайни и мистерии, етнически въпроси и други.

По-трудно днес ще общуват някои хора и трудно ще стигат до съгласие по важни въпроси, заради предизвикателният аспект на Луната към Меркурий.

Днес не е подходящо да се водят преговори, да се уреждат документи, да се купуват движимо или недвижимо имущество, както и техника. Повишена е опасността от насилие (убийства, самоубийства), отравяния заради съвпадът на Луната с Алгол.  

В личен аспект денят е по-неблагоприятен за родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей (както и с други рождени планети между 25 и 30 градуса на Телец), а в по-малка степен и за представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Днес не се натоварвайте физически и особено психически. Общуването може да е затруднено при много от вас и по-често ще срещате неразбиране.

Звездите създават предпоставка за спорове и конфликти с колеги или роднини / съседи, за транспортни инциденти, сбивания между ученици; загуба на информация, документи, ключове или пратки. 8 март е по-благоприятен ден за родените под знаците и предимно през трета декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Днес много от вас са със засилена интуиция, творчески или романтично настроени, състрадателни към хората в затруднено положение.

Благоприятен ден за вас за хуманитарна помощ и дарения, за романтични срещи, разрешаване на финансови въпроси, творчески занимания, разкриване на тайни, възстановителни процедури, посещение на културни мероприятия или заведения за развлечение и хранене.

От 16:35 до 20:39 часа Луната е „без курс“. В този интервал от време не е добре да се взимат важни за бъдещето решения, да се подписват договори, за нови начинания и рисковани действия. Честит празник на всички жени с пожелание за лично щастие и успех във всяко начинание! Бъдете здрави!