Най-точният хороскоп за 8 октомври

Астро
06:05 - 08 Октомври 2021
2625
Най-точният хороскоп за 8 октомври

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 8 октомври Луната е в знака Скорпион. Желанията са много силни и преживяваме всичко много дълбоко. Вълнува ни всичко тайно и невидимо за очите. Силната интуиция ни помага да усещаме фалшивото, показва ни правилния път за справяне с кризисни ситуации. Скорпионът е потаен и действа „тихо“. На външен вид изглежда спокоен и хладнокръвен, впил изучаващ дълбок поглед във вас, на който трудно можете да издържите. Но дълбоко в душата си винаги е неспокоен и в сърцето му бушуват страсти. Рядко ще го видите да избухва, но ако бъде сериозно предизвикан е способен на крайности в поведението. В публичното пространство на дневен ред ще бъдат всякакви въпроси, свързани с кризисни ситуации и въпроси. Луната в Скорпион в сутрешните часове все още е в неблагоприятен аспект към Сатурн във Водолей, а след това и към Уран в Телец. Звездите на този ден ще ни носят неочаквани изненади и шокиращи разкрития. Възможни са тежки транспортни и авиационни инциденти, технически аварии, прекъсване на електричеството и водоснабдяването, нарушения в комуникациите, политически и медийни скандали, тежки криминални престъпления и други. Препоръчително е да се избягва употребата на алкохол и наркотици от шофиращите, тъй като очаквам контролът да бъде засилен от страна на полицията.

В световен план е повишена опасността от бури и наводнения, инциденти с плавателни съдове, аварии / експлозии в предприятия, протести и прояви на насилие, природни бедствия и т.н.

Петъчният ден е по-натоварен емоционално за родените през първа и втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от същите две декади. Много от вас ще чувстват по-силно нервно напрежение и ще са склонни да избухват и се бунтуват, да експериментират, да предприемат риск. Днес обаче това не е препоръчително за вас, особено за първите четири знака. Бъдете разумни, по-търпеливи в общуването. Не предприемайте рисковани действия. Спазвайте законите, опитайте се да проявявате повече разбиране към хората. Дълбоко вярвам, че силната интуиция и мъдрост на Скорпиона ще помогнат да държите емоциите си под контрол. Бъдете внимателни за хранителни и от друго естество отравяния, при работа с ток и режещи машини. Морето също няма да е спокойно и не е особено подходящо да се пътува по вода. Луната в Скорпион е по-благоприятно разположена към Слънцето на родените през първа и втора декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Всички реагираме много по-емоционално и сме много чувствителни, когато Луната е във воден знак, но за вас тя е с по-положително влияние на този ден. Ще бъдете много по-сензитивни, балансирани, предпазливи, състрадателни и готови да закриляте по-слабите и онеправданите. Много добър ден за вас за научно-изследователска работа, разкриване на тайни и престъпления, медитация, работа с психолог, уреждане на наследствени или банково-кредитни въпроси. В здравословен план е уязвима половата система. Денят не е подходящ за планови операции не само заради ретроградното движение на Меркурий, управител и на знака Дева (здравето), но и заради транзита на Луната през Скорпион, особено в областта на дебелото черво и половата система. Предпазвайте се от инфекции и зарази, избягвайте многолюдни места и големи компании. Бъдете здрави!