Най-точният хороскоп за 8 януари

Астро
06:37 - 08 Януари 2022
2329
Най-точният хороскоп за 8 януари

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.  

В интервала между 00:23 и 07:26 часа на 8 януари Луната в Риби е „без курс“ и се подготвя да смени знака. В този интервал от време най-внимателни трябва да бъдат шофьорите, пътуващи през нощта и работещите с избухливи или запалими вещества. Възможни са обърквания, заспиване за волана, неправилни преценки и допускане на грешки, които биха могли да доведат до някакви инциденти. В 07:27 часа Луната преминава в огнения знак Овен, където ще бъде до 16:47 часа на 10 януари.

През следващите почти 3 дни Луната в Овен ще ни действа много стимулиращо и ще бъдем доста по-активни, ентусиазирани, открити и директни в общуването, по-смели в действията и по-бързи при взимането на решения. Овенът както всеки зодиакален знак също има своите негативни черти на характера. Склонен е да действа прибързано и да рискува, поради това често допуска грешки.

Освен това му липсва търпение и ако нещо не се случва бързо може да изгуби всякакво желание и мотивация да го довърши. Затова тези следващи дни са подходящи за бързи действия и решения в краткосрочен план, за разрешаване на всякакви кризисни въпроси. Луната на 8 януари е в хармоничен аспект с Меркурий във Водолей, а в късните часове и през нощта – със Сатурн във Водолей.

Тези планетни разположения благоприятстват преговорите, договорните отношения, комуникацията, решаването на важни належащи въпроси свързани с енергетиката, търговията, обучението, спорта, военните дела и други типично марсови дейности – медицински въпроси, работата на полицията, пожарната, прокуратурата и т.н.

Съботният ден е по-позитивен в емоционално отношение за родените под знаците и най-вече през първа декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Чувствате се енергични и ще вършите всичко с голямо желание и лекота, а и с хората от обкръжението си ще се разбирате добре.

Чувствата ви са силни и горещи – Овенът е топъл огнен знак. Денят за вас е чудесен за спортни занимания и други умствени или физически дейности, за срещи и разговори с приятели или роднини, за интимни срещи и сексуални контакти. Имате нужда от движение и разнообразие, рутинните задачи и семейни задължения ще ви отблъскват. Затова за вас е добре да използвате този ден за пътуване, интелектуални дейности, забавления и за всичко друго, което ще раздвижи кръвта и мозъка ви. Луната в Овен на този ден не образува предизвикателни аспекти с другите планети, но е разположена неблагоприятно към Слънцето на родените през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и към Слънцето на Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа декада.

Чувствата и емоциите при вас също ще са експанзивни, но огнената лунна енергия при вас може да влияе по-неблагоприятно както в емоционален аспект, така и във физически.

Може да чувствате силно вътрешно напрежение и на моменти да избухвате, да влизате в конфликти, да сте нетърпеливи. Не е препоръчително да се подхожда властнически и агресивно, да се предприемат рискове. В здравословен аспект са уязвими мозъчното кръвообращение, очите, а главата за травми - горна челюст и зъби, носът.

И тъй като Луната е в огнен марсов знак на този и през следващите два дни е повишена в световен план опасността от пожари, взривове, прояви на агресия и насилие. Бъдете разумни, по-отстъпчиви, търпеливи и толерантни с хората. Бъдете здрави!