Най-точният хороскоп за 8 юни

Астро
06:17 - 08 Юни 2022
2781
Най-точният хороскоп за 8 юни

На 8 юни Луната все още е в знака Дева. От 15:09 до 18:22 часа тя е „без курс“. Днес Луната образува дисхармоничен аспект опозиция (разположена е в срещуположния знак) с Нептун в Риби. Дори и най-добротворните планети като Слънце, Венера, Юпитер могат да имат и неблагоприятно влияние, когато към тях има т.нар. дисхармонични аспекти (квадратура или опозиция).

Нептун е планета, свързана с духовността, висшето съзнание и висша общочовешка любов, вярата, религията, творчеството. Но тя има силна връзка също с измамите, фалшификациите, кражбите, интригите, тайните съглашения и действия, алкохолизма и всякакви зависимости. Когато Луната, независимо от знака, е в такъв дисхармоничен аспект с Нептун някои хора се чувстват много объркани емоционално, разтревожени поради засилване на страховете, тъжни, самосъжаляващи се, самотни, разсеяни.

Разбира се, винаги има и хитреци, които прибягват до измами и други неморални действия, за да постигнат целта си. Днес най-уязвими от такова влияние са родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. Не се доверявайте сляпо на хората, не всички са добронамерени. Предпазвайте се от интриги, измами и кражби.

Възможни са загуби на вещи, документи или важна информация, грешки поради разсеяност в работата, разочарование от нечие неморално поведение.

Препоръчително е да се ограничат алкохола, пържените и мазни храни, да се избягва употребата на силни медикаменти и наркотични вещества. Денят за вас не е добър за поставянето на ваксини и упойки, особено от хората с алергии.

Луната в Дева днес образува и два много положителни, благоприятни аспекта – с Меркурий в Телец и с Плутон в Козирог. Трите планети са в т.нар. голям земен тригон и ще имат най-позитивно влияние при родените през трета декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Меркурий ще се отрази благоприятно в общуването ви с хората. Ще усвоявате трайно всяка информация.

Много добър ден за вас за подписване на договори, за капиталовложения, уреждане на документи, планиране и организиране на дългосрочни цели; разговори с роднини, колеги, съседи и други. Плутон, с който Луната също е в хармоничен аспект, се свързва с началото и края, възраждането и обновлението, с реорганизацията. Той днес ще ви помогне по-лесно да извършвате всякакви промени, ще ви зарежда със сила, засилва интуицията и способността да вниквате в дълбочината на всеки проблем.

Усещате настроенията на хората и умеете добре да контролирате емоциите си. Благоприятства научно-изследователската работа, медицинските проучвания, работата с психолог, провеждане на лечение и други оздравителни и възстановителни процедури, покупката на недвижимо имущество; уреждането на наследствени имоти, на документи за пенсиониране, застраховки, осигуровки и всякакви финансови въпроси. В интервала между 15:09 и 18:22 часа, когато Луната е „без курс“, не вършете нищо важно и не взимайте решения за бъдещето си. Вършете само рутинните си задължения. Важните задачи приключете до 15:08 часа.

В 18:23 часа Луната навлиза във въздушния знак Везни – знакът на баланса, справедливостта, закона, любовта, изкуството. Бъдете в приятна компания и хармонична среда във вечерните часове.

По-внимателни след 18:23 часа (включително и през нощта) трябва да бъдат представителите на първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, както и всички други хора, които имат Асцендент или друга рождена планета в първите 10 градуса на тези знаци (особено Меркурий, Марс, Сатурн, Уран или Плутон). Луната е в предизвикателен аспект с Юпитер в Овен – силни желания, взискателност, хипер емоционалност, склонност към риск. Стремете се към умереност в чувствата, желанията и действията. Избягвайте нощни пътувания на дълъг път, особено с влак. В световен план звездите повишават опасността от инциденти с влакове / метро, с едри диви животни и т.н. Бъдете здрави!