Най-точният хороскоп за 9 април

Актуални новини
07:38 - 09 Април 2021
2459
Най-точният хороскоп за 9 април

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 9 април Луната продължава транзита си през знака Риби, а с нея продължава и променливостта, нестабилността в психо-емоционален аспект при по-уязвимите от водната енергия хора. Най-доброто, което можем да правим в такива дни, е да работим и размишляваме в уединение или поне да общуваме с по-тесен кръг от хора.

Не позволявайте да ви използват и да оказват влияние върху мнението или решенията ви.

Разчитайте на засилената си интуиция на този ден. Предпазвайте се от интриги, измами и кражби. На този ден Луната е в съвпад с Нептун и заедно образуват дисхармоничен аспект към Марс в Близнаци. Тези звездни разположения и аспекти създават предпоставка за сериозни измами и трусове в обществото, за тайни задкулисни действия и предателства, за фалшиви новини и хакерски атаки. Много хора може да се чувстват меланхолични, с понижена енергия и нежелание да предприемат действия поради обърканост и страхове. В световен план е повишена опасността от екологични катастрофи, свързани с изтичане на петрол при аварии на кораби и други замърсявания, от удавяния и самоубийства, конфликти на етническа основа или в църквата. Денят е неблагоприятен за поставяне на ваксини, упойки или употреба на алкохол и наркотични вещества – чувствителността ни е силна към тях на този ден и може да доведе до фатални ситуации. Бъдете внимателни и за интоксикации от различно естество.

Луната на 9 април няма хармонични аспекти с останалите планети, но съвпадът й с Нептун ще оказва по-положително влияние в емоционален и във физически аспекти при родените през трета декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Много лесно ще улавяте чуждите настроения и дори мисли, а това ще ви помага да предвидите техните бъдещи действия.

Всякакъв фалш и измама ще излиза наяве и нищо няма да остане скрито за вас.

От друга страна съвпадът Луна / Нептун ще настрои много от вас романтично, мечтателно и носталгично. Ще засили вярата ви и ще изпълни цялото ви същество с любов, което ще ви подтикне да помагате на хората и да вършите добри дела. Много добър ден за лечителите, психолозите, криминалистите, за хората на изкуството. Предизвикателният аспект на Луната и Нептун с Марс в Близнаци ще оказва най-неблагоприятно влияние на родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. Бъдете по-дистанцирани и сдържани емоционално. Предпазвайте се от измами, кражби, хакерски атаки, травми, инциденти – във вода, при шофиране, от пожари, експлозии, интриги и конфликти, интоксикации, алергични реакции и други. При излизане от дома внимателно проверявайте дали сте изключили битовите уреди. Възможни са и газови експлозии. Може да сте по-разсеяни и сънливи, което да доведе до грешки в работата. Не вярвайте на всеки и проверявайте всяка информация добре. Бъдете здрави!