Най-точният хороскоп за 9 декември

Астро
06:54 - 09 Декември 2021
2871
Най-точният хороскоп за 9 декември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

Днес Луната за последен ден е в знака Водолей. В сутрешните часове тя е в съвпад с Юпитер и заедно образуват дисхармоничен аспект с Марс в Скорпион. А от 11:59 до 16:53 часа е „без курс“ и се подготвя за смяна на знака. Юпитер по своето същество е добротворна планета. Наречена е още „големият благодетел“. Но както всеки зодиакален знак има своите положителни и отрицателни черти в характера, така и планетите понякога имат положително влияние, а при дисхармонични аспекти – и дисхармонично влияние. Юпитер има свойството да увеличава, раздува, прекалява и рискува. Съвпадът на Луната (реакциите и емоциите) с Юпитер създава предпоставка за хипер емоционални реакции, решения и действия, а като добавим предизвикателният им аспект към Марс в Скорпион – нападателност, отмъстителност, манипулации, конфликти, агресия. Юпитер е планета на философските ни нагласи, морала, висшето съзнание, закона. При такива планетни аспекти е налице опасността от морално-етични конфликти, нарушаване на законите, преминаване границите на общоприетите норми на поведение в обществото. На дневен ред ще бъдат важни теми, свързани с цените на електроенергията, медиите, енергийни проекти, законодателството, спорта, работата на полицията и прокуратурата, здравеопазването, престъпността в страната.

В световен план са възможни бури и наводнения, както и други природни бедствия, инциденти с влакове и самолети, тежки транспортни инциденти, проблеми с мигранти, конфликти на религиозна основа, експлозии в големи предприятия и т.н.

Този ден е по-неблагоприятен за родените вече през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада. Някои от вас ще реагират твърде емоционално, ще са склонни да рискуват, да нарушават тенденциозно правила и закони. Но това изобщо не е препоръчително, тъй като опасността да се сблъскат със силите на реда е голяма. Бъдете сдържани, толерантни и по-отстъпчиви. Дори и да ви предизвикват по-агресивни личности, не приемайте „хвърлената ръкавица“ и не се хващайте на „въдицата“ им. Целта е да ви провокират и злепоставят. Предпазвайте се от конфликти и манипулации, спазвайте законите. Не прекалявайте в нищо и не предприемайте рисковани действия. Денят за всички хора е по-експанзивен емоционално, но е по-градивен и конструктивен за родените през трета декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Представителите на знаците Овен и Везни трябва да се опитат да бъдат по-адаптивни и да се приспособяват. Но Луната и Юпитер във Водолей ще дават своята безценна подкрепа на тези четири знака и делата им ще се увенчават с успех. Може емоционално да сте превъзбудени, но сте заредени с много ентусиазъм и вяра. Добър ден за разрешаване на юридически въпроси, за участие в конкурси и състезания / олимпиади, за взаимодействие с чуждестранни партньори, реклама, спортни дейности, обучение и пътувания, срещи и разговори с интересни и успели хора. В интервала от 11:59 до 16:53 часа, когато Луната е „без курс“, е неблагоприятно време за нови начинания, взимане на важни решения, подписване на договори и споразумения, за рисковани действия. Концентрацията в такива часове е понижена, склонни сме към грешки. Техниката често се поврежда, пропадат уговорки и срещи, случват се сериозни аварии и инциденти поради разсеяност. В 16:54 часа Луната преминава в спокойните, меланхолични и романтични Риби. Време е за малко спокойствие и уют. Бъдете здрави!