Най-точният хороскоп за 9 май

Астро
08:52 - 09 Май 2021
2059
Най-точният хороскоп за 9 май

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 9 май Луната за пореден ден е в знака Овен. В неделния ден тя образува предизвикателен аспект с Плутон в Козирог и хармоничен аспект с Юпитер във Водолей. На този ден Венера променя знака си – от Телец преминава във въздушните Близнаци и ще бъде там до 2 юни включително. В този период тя ще повиши желанието ни за общуване, създаване на нови партньорства, бърза обмяна на информация, жажда за нови знания, повече свобода и движение на всички нива.

Ще се нуждаем от разнообразие както в ежедневието, така и в любовта.

Стимулират ни хора, с които можем да водим смислени и интересни разговори. Любовните отношения са променливи, непостоянни. Периодът не е подходящ за създаване на дълготрайни връзки и сключване на брак, но е подходящ за социални контакти, временни авантюри, забавления, покупка на техника или автомобил, придобиване на нови знания, рекламна и издателска дейност. По-проблемен ще бъде периодът през последната седмица на месец май, когато Венера в Близнаци заедно с ретроградния Меркурий са в неблагоприятен аспект с Нептун в Риби. На 26 май предстои и пълно лунно затъмнение в Стрелец, като Луната е в предизвикателен аспект със своя планетен управител Юпитер, преминал вече в знака Риби. Тези последни дни на май и особено дните около и по време на лунното затъмнение са с много по-концентрирана енергия. Важно е да не се предприемат нови начинания, да се създават нови връзки, да се подписват дългосрочни договори, да се уреждат документи, да се правят капиталовложения, включително и в акции.

9 май е по-неблагоприятен за родените през трета декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада. Квадратурата на Луната в енергичния, напорист и невъздържан Овен с Плутон в Козирог ще имат силно влияние върху емоциите, реакциите и преживяванията ви. Създава предпоставка за вътрешно напрежение, което може да предизвика сериозни конфликти с хора от обкръжението, прояви на насилие и семейни драми, наранявания и травми, пожари и други инциденти.

Шофирайте особено внимателно, не предприемайте риск и необмислени действия.

Избягвайте работа с режещи машини и избухливи вещества. Бъдете малко по-търпеливи в отношенията си с хората. Занимавайте се с някакво хоби или с други интересни за вас дейности. Спортувайте, но не натоварвайте прекалено мускулатурата и се предпазвайте от травми. Уязвими са хората със сърдечно-съдови заболявания. Възможна е появата на силно главоболие, сърдечни и хипертонични кризи. Неделният ден се очертава най-позитивен за родените през трета декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Благоприятният аспект на Луната с Юпитер във Водолей ще ви зарежда с много енергия, вяра, вдъхновение, добро настроение и желание за шеги и забавления. Чудесен ден за вас за интелектуални и творчески занимания, пътувания, срещи и разговори с интересни личности, игри, спорт, туризъм и всякакви други забавления, които ще ви обогатят допълнително. Бъдете здрави!