Най-точният хороскоп за 9 март

Астро
06:24 - 09 Март 2022
3026
Най-точният хороскоп за 9 март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 9 март Луната вече е във въздушния знак Близнаци, където ще преминава до 09:24 часа на 11 март. Близнаци е знак, управляван от планетата на комуникациите, договорните отношения, науката и техниката. На този ден тя е в хармоничен аспект с Венера и Марс във Водолей, а в късните часове на деня и през нощта образува дисхармоничен аспект с Юпитер в Риби.

Денят е благоприятен в международен план за дипломатически преговори (особено през първата половина на деня), търговски сделки, подписване на договори и споразумения, обмен на информация, научно-изследователска работа, покупка на техника и т.н. Добър ден също за обучение, преподаване, изразяване на мнение, уреждане на документи.

При Луна в Близнаци бързо и лесно се усвоява всякаква нова информация, мислим логично и не реагираме така емоционално, както в други дни.

На дневен ред в публичното пространство ще бъдат важни въпроси, свързани с евентуални преговори между държави, посредничество, образованието, подрастващото поколение, науката, техниката, търговията, транспорта, пътищата, малкия бизнес, медиите, възможностите за адаптация.

Във вечерните часове и през нощта е препоръчително да се избягва пътуване на дълъг път. Звездите повишават тогава опасността от транспортни и влакови инциденти.

В личен план Луната в Близнаци може да е с по-неблагоприятно влияние при родените през първа декада на знаците Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и при представителите на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа декада. В тази група попадат и само онези Близнаци от първа декада, чието рождено Слънце е с неблагоприятни аспекти по рождение от други планети в знаците Дева, Стрелец или Риби. Добре обмисляйте думите си преди да изкажете мнение.

Предпазвайте се от спорове, шофирайте разумно.

Ако Слънцето ви е хармонично аспектирано в рождения хороскоп, тогава Луната няма да има неблагоприятно влияние върху емоциите и преживяванията ви, заради благоприятният аспект на Венера и Марс във Водолей. Луната в Близнаци, Венера и Марс във Водолей ще имат много позитивно влияние на този ден при родените под знаците и най-вече през първа декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Ще се чувствате харесвани и обичани от любимите и близки хора, уважавани и ценени от обществото.

Много добър ден за вас за интимни срещи, творчески и интелектуални занимания, подписване на договори, обучение и явяване на изпити / интервю за работа, писане, уреждане на документи, покупка на техника или автомобил, за забавления и срещи с приятели. Бъдете здрави!