Най-точният хороскоп за 9 ноември

Астро
06:36 - 09 Ноември 2021
2604
Най-точният хороскоп за 9 ноември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 9 ноември Луната продължава транзита си през земния знак Козирог. На този ден Луната е в хармоничен аспект със Слънцето в Скорпион, а по-късно и с Нептун в Риби. Едва в късните часове на деня тя съвпада с планетата на трансформацията Плутон в Козирог, който има по-неблагоприятно влияние върху емоционалното състояние при някои от представителите на Зодиака. Звездите на този ден са с по-дисхармонично влияние при родените през втора и трета декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от същите две декади. Ще срещате някои затруднения в работата и противоречия в отношенията с околните. Възможни са конфликти с хората на работното място, трудно постигане на целите, както и грижи около близък роднина. Сатурн, като управител на знака Козирог, може да засили страховете при някои от вас, задълбочаване на депресии, поява на главоболие и т.н. Денят не е подходящ за вас за разговори с висшестоящи, за покупка на имущество и други капиталовложения. Създайте добър план за ангажиментите си на този ден, работете отговорно и се стремете към честност в отношенията с хората. Ако подхождате отговорно и сериозно, макар и с повече усилия, можете да постигнете добри резултати. Във вечерните и нощни часове бъдете на сигурно място и в спокойна атмосфера. Не предприемайте рисковани действия, ако сте извън дома си, предпазвайте се от неприятности с властите или от инциденти.

Звездите са по-благосклонни на този ден към родените през втора и трета декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Хармоничните аспекти на Луната към Слънцето и Нептун, както и към вашето Слънце дават шанс и възможност за много по-лесно реализиране на вашите планове, за по-лесно общуване с хората и за успешни изяви. Интуицията ви е засилена, отношението ви е сериозно към всичко и концентрацията ви – отлична. Те ще ви помагат да реагирате своевременно и адекватно, както и да взимате правилните за вас решения. А вашите добри решения и действия ще са от полза и за околните. Много добър ден за вас за взаимодействие с институции, за организация и провеждане на контрол, за покупка или уреждане на имущество, за взимане на дългосрочни решения и нови начинания, чиито резултати ще видите на по-късен етап. Всичко по-важно трябва да се свърши до 19:50 часа, тъй като от 19:51 до 05:03 часа на 10 ноември Луната е „без курс“ и се подготвя за смяна на знака. Тези часове не са благоприятни за взимане на решения за бъдещето и за рисковани действия. Благоприятни са за рутинни занимания, активна почивка и разтоварващи приятни разговори. При Луна в Козирог винаги са засилени проверките и контролът от страна на всякакви контролни органи, затова трябва да проявяваме повече отговорност и да не нарушаваме законите / реда. В световен план е повишена опасността от инциденти в планини, в метро, в мини; пропадане в шахти или пропасти, взривове, нарушаване сигурността по границите от мигранти и инциденти по пътищата, които вече са ежедневие. Бъдете здрави!