Най - точният хороскоп за 9 октомври

Астро
06:50 - 09 Октомври 2021
2379
Най- точният хороскоп за 9 октомври

 9 октомври Луната отново е в знака Скорпион, но от 09:05 до 18:24 часа вече е „без курс“. Това бележи този ден като неефективен за нищо важно. Добрата новина е, че за повечето хора е почивен ден. Както вече знаете (станахте половин астролози), в такива дни и часове сме с понижена концентрация и сме склонни към обърквания. Тъй като Луната има силна връзка с нашите емоции, реакции и нужди, при Луна „без курс“ много от нас може да се чувстват несигурни, неразбрани, недостатъчно обичани, с мрачно настроение. Мисленето и емоциите ни са объркани, може да допускаме грешки и да правим по-неправилни преценки. Използвайте деня за възстановяване и бъдете в спокойна среда. Възможна е загубата на някаква вещ, да забравите за някаква уговорка или среща, да объркате пътя при дълго пътуване, да се изгуби болен или възрастен човек. Често техниката не работи както трябва. Не взимайте важни решения за бъдещето и не вършете нищо, което бихте искали да има бъдещо развитие и успех. В 18:25 часа Луната навлиза в огнения оптимистичен и забавен Стрелец, където ще бъде до 20:15 часа на 11 октомври. Във вечерните часове, а и през следващите два дни и половина, ще се чувстваме много по обнадеждени, ентусиазирани и активни.

А съвпадът на Луната с Венера след 18:25 часа на съботния ден има изключително позитивно влияние и ще ни подтикне към забавления, социални контакти и интимни срещи. 

В съботния ден по-дискомфортно ще се чувстват хора, които са родени през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и представители на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Най-доброто, което можете да направите за себе си, е да бъдете по-усамотени и да се занимавате с творчество, с хоби или друго, което би внесло вътрешно спокойствие за вас. Избягвайте рисковани действия, игри, филми и книги с убийства и насилие, за да не се натоварвате допълнително емоционално. В общуването бъдете търпеливи и толерантни. Предпазвайте се от инциденти. Луната в Скорпион има по-положително влияние върху емоционалното състояние за родените през трета декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Денят е благоприятен за ежедневните ни рутинни дейности, почистване и изхвърляне на стари и ненужни вещи, активна почивка, медитация, творчески и други приятни за вас занимания. Луната в Стрелец след 18:25 часа ни активира и настройва оптимистично. Вдъхва ни ентусиазъм и вяра, засилва желанието ни за приключения, любов, нови знания, пътешествия и забавления. Ще изразяваме чувствата си директно, без много заобикалки. Към любимите си хора сме много по-щедри. Луната и Венера в Стрелец нямат по принцип негативно влияние, но те са в неблагоприятен аспект за родените през първа декада и с рождена Венера в знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Може да възникнат ситуации с прояви на ревност или да загубите пари / ценности. Не давайте на своя партньор повод да ревнува. Ако отсъствате от дома си вземете превантивни мерки срещу обири. Избягвайте хазартни игри. Вечерните часове най-позитивни за родените под знаците и най-вече през първа декада на Овен, Лъв, Везни, Стрелец и Водолей. Ще бъдете харесвани и ще привличате силно вниманието към себе си със своята непринуденост, чувство за хумор и заразителен смях. Чудесни часове за интимни срещи, купони с близки и приятели, посещение на ресторант, на концерт и т.н. Бъдете здрави!