Най -точният хороскоп за 9 януари

Астро
06:56 - 09 Януари 2022
2749
Най-точният хороскоп за 9 януари

На 9 януари Луната продължава транзита си през огнения кардинален знак Овен и съответно нейното влияние върху нашите реакции и емоции в личен план, както и в световен.

Много по-активни и импулсивни сме. Всичко ни вълнува и може да сме леко по-разпилени в действията си, поради големия ентусиазъм и силен интерес. Емоциите ни са експанзивни. При някои хора струи топлота и страст, а при други – по-голяма настоятелност и склонност към по-агресивно поведение. В сутрешните часове Луната е в хармоничен аспект с Меркурий, а по-късно и със Сатурн във Водолей. В 20:11 часа Луната е във фаза Първа четвърт, когато Слънцето и Луната са в предизвикателен, неблагоприятен аспект. Ако ви предстои пътуване обратно към дома, по-добре тръгнете в по-ранните обедни часове.

Повишена е опасността от транспортни инциденти във вечерните часове, а в световен план за пожари / експлозии и прояви на агресия / военни нападения и други. В здравословен план са уязвими хората със сърдечно-съдови и неврологични заболявания. Луната е растяща в Овен, а с нея и страстта – в позитивен или в негативен план, в зависимост от личния хороскоп на всеки човек. Чувстваме се силни и енергични, с бързи реакции и склонност към необмислени постъпки. Използвайте градивно и позитивно тази силна огнена енергия.

Денят е подходящ за провеждане на лунната диета и изчистване на организма от токсините.

Неделният ден е най-приятен и положителен в емоционално отношение за родените през втора декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Този ден за вас също е много подходящ за спорт и всякаква физическа активност, за пътувания и излети, за срещи и с приятели и роднини, за всякакви развлечения и умствени занимания.

Луната в Овен и неблагоприятният й аспект със Слънцето и ретроградната Венера в Козирог ще оказва съответно и по-неблагоприятно влияние на родените през втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и на представителите на втора декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Много от вас ще чувстват силно емоционално напрежение, което в някакъв момент може да прерасне в конфликтност и лесно да избухвате. Луната в Овен прави хората твърде директни и ако бъдете предизвикани може да се стигне до сериозни скандали и дори до агресия / насилие, особено от ревност. Занимавайте се с нещо, което ви е интересно и ви забавлява.

Ограничете контактите с хора, които ви натоварват. Звездите създават предпоставка за прояви на ревност, за кражби и обири на пари и ценности. А в световен план са възможни трусове на световните пазари в рамките на следващите 7 дни (валута, акции).Бъдете здрави!