Най-точният хороскоп за 9 юни

Астро
06:12 - 09 Юни 2022
3429
Най-точният хороскоп за 9 юни

На 9 юни Луната е във въздушния кардинален знак Везни, където ще бъде до 23:41 часа на 10 юни. В дните, когато Луната преминава през този знак, в нас се засилва желанието за повече компромиси, споделяне, разбирателство с околните и хармония.

Като знак, управляван от Венера, е силно и чувството ни за справедливост, но търсим и сътрудничеството с хората. Нуждаем се от любов и от положителна оценка, които ни стимулират. Някои хора може да са по-колебливи в решенията си, но днес няма да бъде точно така. Луната в сутрешните часове все още е в дисхармоничен аспект с Юпитер, а около обяд вече е в опозиция към Марс в Овен. Тези звездни разположения доста видоизменят картината. Често ще прехвърчат искри в отношенията, а ще има и хора, които ще реагират и действат доста по-напористо и агресивно.

Денят е най-експанзивен емоционално за родените през първа и втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от същите две декади.

Не търсете конфронтация с партньорите и опонентите, а сдържайте гнева си и бъдете дипломатични. Само с интелект, усмивка и правилно поведение можете да постигнете желаното – Марс е в най-силната си позиция в Овен и с нападки или агресия няма да се справите с опоненти и конкуренция. Търсете компромисни решения. Везни и интелигентен социален знак, умее да общува и е забавен.

Днес трябва да се пипа с „кадифена ръкавица“. Първите четири знака са най-уязвими, както и всеки друг човек, който има планети в хороскопа си в тези знаци. Предпазвайте се от инциденти, сбивания, травми по време на спортуване, пожари, изгаряния и т.н.

Освен че е важно да бъдем по-вежливи и дипломатични в отношенията с околните, за да задоволим нуждата си от любов, внимание, хармония и красота е добре да се занимавате с някаква творческа дейност, да организирате приятна изненада на своя партньор, да посетите културно мероприятие (театър, кино, концерт, художествена галерия и др.), да отидете на фризьор или маникюр, да си купите нещо красиво (макар и не скъпо), което да зарадва душата ви.

Луната днес в следобедните и вечерни часове активира хармоничен аспект със Слънцето в Близнаци, а през нощта – и със Сатурн във Водолей. На практика отново звездите ни „се усмихват“ с един голям, този път въздушен тригон. Този ден е по-благоприятен и зареден с положителна енергия за родените под знаците и предимно през първа и втора декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

Имате чудесни и интересни нови идеи и предложения, които ще бъдат приемани от околните и имате шанс да повишите имиджа си.

За вас денят е много добър за изяви, делови преговори, разговори с шефове и други висшестоящи лица, за разрешаване на конфликтни или спешни въпроси и най-вече за срещи с приятели и любими хора.

Везните са едни от най-романтичните знаци в Зодиака, за които любовта, красотата и хармонията са най-важното в живота. Без любов или ако живеят в крайно дисхармонични отношения Везните могат и да отключат заболявания. Това важи за всеки човек, независимо от неговата зодия, но за Везни – най-вече. Бъдете по-мили с хората, общувайте, изслушвайте и намерете златната среда. В световен план, обаче, опозицията на Луната с Юпитер и Марс в Овен повишава опасността от всякакви инциденти, експлозии, агресивни прояви и дори атентати, природни бедствия, аварии и т.н. Бъдете здрави!