Най - точният хороскоп за11 октомври

Астро
06:08 - 11 Октомври 2021
2849
Най - точният хороскоп за11 октомври

В първия работен ден на новата седмица, 11 октомври, Луната също е в знака Стрелец, като 07:30 до 20:15 часа тя е „без курс“. Това прави деня неблагоприятен за всякакви важни действия, които имаме желание да доведат до развитие и успехи в бъдещето.

Денят е неподходящ за подписване на договори и споразумения, за големи капиталовложения, за взимане на важни решения, за нови начинания и стартиране на проекти, за рисковани действия. Може да сме по-разсеяни, емоционално объркани, с по-неадекватни реакции и неправилни преценки в различни ситуации. Ако ви предстои важна среща, преговори или други ангажименти, отложете ги за следващ, по-благоприятен ден. Този ден е подходящ единствено за ежедневните ни рутинни дейности. Най-предпазливи за грешки и инциденти в работата си трябва да бъдат лекарите, хирурзите, шофьорите, полицаите и хора с други професии, от чиято работа зависи човешки живот. Препоръчително е да не се прекалява в нищо и да не бъдем твърде самоуверени. Да се ограничи алкохола и тонизиращите напитки. Да се работи внимателно, за да не се допускат сериозни грешки и инциденти. Да се избягва пътуване с влак и да се пресичат внимателно ж.п. прелези. В здравословен план са уязвими кръвообращението и черният дроб. В 20:16 часа Луната преминава в земния знак Козирог, която ще охлади страстите и ще подобри концентрацията ни през следващите два и половина дни.

Време е за поемане на отговорности, по-сериозно отношение към всичко и труд.

Този ден се очертава по-неблагоприятен за родените вече през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада. При всеки човек проявлението е различно, но се стремете да бъдете по-внимателни във всичко, което правите. Това важи и за взаимоотношенията с околните, които може да са сериозно затруднени и объркани. Не се натоварвайте твърде много физически и психически. Не правете никакви планове за бъдещето и се предпазвайте от неприятности или инциденти. Макар и „без курс“ Луната и нейната огнена енергия ще има по-положително влияние за деня при родените под знаците и предимно през трета декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Луната в огнен знак зарежда всички ни с много вдъхновение, жизнерадост и целенасоченост. Няма да ни липсва желанието да действаме и развиваме своите способности, да получаваме похвали и постигаме авторитет. Но имаме нужда и от такива дни, когато Луната е „без курс“, за да довършим някои поизостанали задачи, да обърнем повече внимание и на себе си. И този ден е чудесен за приятелски срещи и разговори, за забавления, творчески и духовни занимания. Луната в Козирог след 20:16 часа и през следващите дни ще ни накара да погледнем на живота и ангажиментите си много по-сериозно и отговорно, да бъдем по-практични и земни в желанията си. Бъдете здрави!