Най-тоният хороскоп за 14 август

Астро
06:57 - 14 Август 2022
3287
Най-тоният хороскоп за 14 август

В неделния ден Луната отново е във водния нептунов знак Риби. В ранните сутрешни часове тя все още е в хармоничен аспект с Уран. След това съвпада със своя планетен управител Нептун и заедно образуват хармонични аспекти към Марс в Телец и към Плутон в Козирог.

Тези звездни разположения са доста позитивни, тъй като изключително ни одухотворяват, повишават допълнително вярата и чувствителността ни. Готови сме да помогнем на всеки нуждаещ се и да удовлетворим всякакви желания на близките си хора.

Но не бива да храним никакви илюзии и да вярваме на всичко и всички безрезервно. Съвпадът на Луната с Нептун е най-силен като влияние, който освен романтика може да внесе и сериозни заблуди. Много хора ще се чувстват отпаднали, сънливи, разсеяни, твърде доверчиви и зависими от настроението в обкръжението им. Едно по-сериозно разочарование може да тласне по-лабилните емоционално хора към алкохола или наркотиците.

Освен това и Слънцето в Лъв е в точна опозиция към Сатурн във Водолей, които са в критични градуси и заедно образуват таоквадрат с Марс в Телец, който изисква повече предпазливост от родените през трета декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей до около 20-23 август.

В световен план днес също е повишена опасността от инциденти във вода, отравяния, екологични замърсявания, наводнения, измами и кражби, хакерски атаки, тайни заговори, технически аварии, проблеми и аварии във водоснабдяването и т.н.

Неделният ден е по-неблагоприятен за родените вече през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей. За да се заредите с нужната енергия и сили през следващата седмица (тя започва с Луна в енергичния и деен Овен), днес е добре да бъдете колкото се може по-далеч от всякакви хора, които ви натоварват емоционално.

Подсигурете си хармонична спокойна среда, по възможност в малко уединение или сред природата, което ще ви се отрази много добре на психиката. Подберете храната си – да е прясна, да не е консервирана или с изтекъл срок на годност. В такива дни консумацията на риба и други морски дарове, пълнозърнест хляб, овесени ядки, плодове и зеленчуци се отразяват добре на организма.

Днешният ден също е неблагоприятен за консумация на алкохол и наркотици, за работа с химикали и препарати, тъй като сме лесно възприемчиви и е висока опасността от коматозни състояния, алергии и отравяния.

Този ден е най-позитивен и обещава повече спокойствие и романтика, разбирателство с хората и хубави преживявания за родените през трета декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог.

Може да изберете да останете у дома и да релаксирате в леглото цял ден, да се забавлявате с хоби или творческа работа.

А можете и да излезете с приятели или със семейството навън, да се разходите на чист въздух край река или друго място, където има вода, която ще действа на сетивата ви като балсам. От 18:10 до 23:43 часа Луната е „без курс“, а в 23:44 часа тя преминава в огнения Овен. В този интервал от време бъдете по-внимателни и концентрирани, ако шофирате. Не взимайте важни решения. Бъдете здрави!