Най-злият изнасилвач в света обезчестил 159 мъже

Ексклузивно
18:20 - 07 Януари 2020
18907
Най-злият изнасилвач в света обезчестил 159 мъже

36-годишният Райнхард Синага, описван от медиите във Великобритания като "най-масовият изнасилвач в историята, който никога няма да бъде безопасен да бъде освободен", ще лежи в килия доживот. 

Рейнхард Синага, индонезиец по произход, втрещи Острова със своите 159 изнасилвания на млади мъже. Извергът беше осъден на доживотен затвор с минимално изтърпяване на поне 30 години.

Решението на съда в Манчестър за първи път разкри самоличността на изнасилвача, който причаквал жертвите си пред нощни клубове. Содомитът записвал нападенията с два телефона. Предстои идентифицирането на поне още 70 от озлочестените жертви, допълва изданието.

Във Великобритания изродът се подвизавал като студент и подготвял магистърска степен в Университета на Лийдс, докато бил издържан от баща си, който е мултимилионер в Индонезия. Родителите му дори и не подозирали, че синът им е гей.

Той упоявал жертвите си, предимно млади мъже, след което ги любел, докато са в безсъзнание.

Изнасилвачът използвал главно упойващото вещество гамахидроксибутират (GHB) върху жертвите си - операционен анестетик, вече излязъл от употреба. Този случай повдигна въпроса за разпространението на подобни вещества в Обединеното кралство, които биха могли да се използват за седатиране на жертвите на сексуални престъпленията.