Найденов: Ако докарат Божков от Дубай, протестите ще спрат като с магическа пръчка

Политика
21:58 - 12 Юли 2020
5236
Найденов: Ако докарат Божков от Дубай, протестите ще спрат като с магическа пръчка

Ако Васил Крумов Божков - Черепа, четворен убиец, бъде докаран на летище София от Дубай с белезници по съответния законов ред за екстрадиция, протестите ще спрат като с магическа пръчка.

Това написа в профила си основният свидетел срещу бизнесмена Цветомир Найденов.

В поста си Надейнов припомня, че досега хазартният бос Васил Божков е излъгал публично за няколко неща.

"Когато избяга в Дубай, излъга, че е на Балканите. Излъга, че е на 30 мин. полет от София. Излъга, че е дисидент. Излъга, че е плащал 20% "такса спокойствие". Излъга, че ще извади неопровержими доказателства за корупция на управляващите. Излъга, че няма нищо общо с Лилана. Излъга, че ще изпрати акциите на Левски на Тити Папазов по DHL. Общо взето, досега той неотлъчно спазва единствения си житейски принцип, а именно - "вярна дума да не се казва", написа Цветомир Найденов.

"Сега прочетох неговото твърдение, че не плаща за протестите. Изхождайки пак от неговата дълбока принципност да не казва вярна дума, вече получихме ясно, неопровержимо, 100% сигурно доказателство, че Черепа плаща за тези протести. И ще си позволя да направя следната прогноза: Ако Васил Крумов Божков - Черепа, четворен убиец, бъде докаран на летище София от Дубай с белезници по съответния законов ред за екстрадиция, протестите ще спрат като с магическа пръчка", категоричен е Найденов.