Найо Тицин се обясни в любов на Джиджи за 23-и път

През ключалката
16:30 - 01 Май 2020
32503
Найо Тицин се обясни в любов на Джиджи за 23-и път

Ексцентричният телевизионер Найо Тицин, напук на всички слухове за раздели и разводи, се обясни в любов на жена си Александрина Пендачанска.

Журналистът отбеляза на профила си във Фейсбук, че днес „празнува любов“ и сподели, че със Джиджи отбелязват 23 години от сватбата си.

Оперната прима и интелектуалецът от години са граждани на света. Александрина изнася концерти на световните сцени, а Найо често прави атрактивни изложби със свои уникални снимки. За жалост, този път няма да се насладят на любимите си пътешествия, които ги зареждат за още творчески изяви. 

Двамата са „от една кръвна група“, както е известно на всичките им приятели.  

Историята на любовта между Найо и Александрина е разказвана неведнъж – двамата са израснали заедно, познават се от деца, били са съседи и съученици.

В един момент близкото приятелство неусетно прераснало в друго чувство и... двамата стават семейство, което в началото им се струвало странно, след толкова дълго другарство.

Заедно се чувстват щастливи, а дъщерите им са големият им подарък, споделят Найо и Джиджи.

„Найо и двете ни дъщери са всичко, което е важно за мен. Те са моят център и водовъртежът на мислите, страстите и мечтите ми. С децата се смеем много, те са най-хубавото в живота ни. Дават ни усещане за пълнота, за щастие. Това чувство е различно от онова на сцената, където се доближаваш до други категории и измерения на съществуването. Но истинското, изпълващо душата щастие е това със семейството“, признава Александрина.