Нана на 47: Ще преборя рака още 100 пъти!

Общество
13:44 - 13 Април 2021
2388
Нана на 47: Ще преборя рака още 100 пъти!

Нана Гладуиш е не само емблематична телевизионна водеща, но и забележително силна и борбена жена, която доказва всеки ден, че нищо не може да я спре напук на болестта, с която се бори от години.

Съвсем скоро Нана отбеляза своя рожден ден №47 и го посрещна със същата амбиция, с която се изправя срещу всички предизвикателства в живота си. "Днес ставам на 47 г. и се чувствам изненадващо добре. Не съм загубила апетит... и към живота", написа тя към кадъра, на който е облечена в розово – основен цвят на нейната фондация "Една от 8", подпомагаща жени с рак на гърдата.  

"Нямам намерение да спирам, мислете му...", пише още Нана, която получи десетки харесвания и поздрави от близки и последователи. Водещата е уверена, че дори още 100 пъти да се изправи срещу рака, всеки път ще излиза победителка.

В началото на месеца Гладуиш отпразнува годишнината от сватбата ѝ с мъжа до нея – Джонатан. "На 1 април 2007 година аз и Джонатан станахме семейство. Днес, 14 години по-късно, продължаваме да се радваме на живота заедно със сина ни Джейсън и да мечтаем", сподели тогава тя.