Нападнаха Анелия заради дъщеря й Ивон

Гордата майка стана обект на критики от страна на потребителите в мрежата

През ключалката
17:52 - 06 Януари 2020
36396
Нападнаха Анелия заради дъщеря й Ивон

Анелия реши да се похвали с порасналата си красива дъщеря Ивон, споделяйки кратко видео, на което непълнолетната прави липсинг и се поклаща. Гордата майка обаче стана обект на критики от страна на потребителите в мрежата. Поводът за гнева на последователите е външният вид на единствената наследница на изпълнителката от брака й с Коко Динев.

Зики Михайлова коментира: „Анелия,ти като майка си изпуснала нещата много отдавна! Жалко, много жалко! Абсолютно неприемливо поведение за 16-годишно момиче!“, „Това дете ще надмине и Сузанита”, пък пише Ваня.

„Просто нямам думи...това е отвратително...не е нормално на 15год, да се държи по този начин, с такива маниери, жестове. 2-рата Сузанита, не знам само коя от двете е по-гнусна! Жалко иначе много харесвам Анелия”, възмущава се Бояджиева.

„Ужассс! Устните и са ужасно гнусни и се държи като уличница.. Анелия, вие сте със страхотни устни, защо позволихте на дъщеря си да се обезобрази така.. Ужасно долнопробно”, порицава Надежда.

Ивон наскоро навърши 16 години и очевидно не позволява на никой да й се бърка в живота, иначе нямаше да изглежда като патка в устата. Анелия неведнъж е определяла дъщеря си като "кифла", но е твърдяла, че тя се гримира само при специални поводи или в празничните дни. Наблъсканите устни обаче слагат край на спекулациите, че малката няма корекции, пише lifeonline.bg.

Певицата призна в интервю, че трудно се справя с възпитанието, а фразата "Предстоят й много по-важни неща - наркотици, скоро й предстои полов живот...", остана култова сред изказванията на мама Анелия.