Напълниха задничето на Джулиана Гани със силикон

Джулката не можела да си седне на дупето 20 дни

Шоу
14:49 - 25 Юли 2024
4457
Напълниха задничето на Джулиана Гани със силикон

Джулиана Гани се похвали с нова козметична операция по себе си. Палавата блондинка си сложи силиконов гел на задните части.

С новата си придобивка Мис Силикон 2013 се присъедини към модерния тренд, наложен от Ким Кардашиян, представляващ тънка талия и закръглено седалище. Заради интервенцията обаче, пристрастената към подобен тип процедури пловдивчанка призна, че не е можела да седи в продължение на 20 дни и носела специален клин.

"Това е интервенция, която продължава няколко часа под пълна упойка и не боли много", сподели носителката на "Мис сексапил" в "Преди обед" по bTV.

Гани разкри още, че днес е успяла да стабилизира отношенията си с бившия си мъж - Илиян Найденов, в името на детето. "Синът ни трябва да си има и мама, и татко. Делим времето с детето по равно", обясни още тя.

Относно процедурите, на които се подлага, Гани смята, че "Красотата изисква жертви" и призна, че ходи четири пъти на фитнес.

Отдадеността ѝ на физическите упражнения в залата обаче не ѝ пречи да бъде добра домакиня и да пуска пералня по три пъти на ден, категорична бе тя.