Направи си кемпер за… 30 секунди

Техномания
11:08 - 21 Септември 2019
13264
Направи си кемпер за…30 секунди

Холандската фирма Easy Caravanning показа първия си кемпер – Take Off, който се сглобява за половин минута. Новата марка иска да комбинира предимствата на сгъваемото ремарке с тези на традиционната каравана.

Отваряте ремаркето, натискате бутон – и готово. Сгъваемата каравана Take Off на холандската фирма Easy Caravanning се сглобява само за 30 секунди. От октомври 2019 г. тази сгъваема каравана, която може да бъде теглена и от малки автомобили, може да се поръчва. Официалната премиера на модела бе на изложението Kampeer & Caravan Jaarbeurs в Утрехт (Холандия). Стартовата цена е 26 000 лв., пише autobild.bg.

Take Off на Easy Caravanning предлага до четири места

Сгъваемата каравана предлага пространство с пейка за седене и маса, както и малка кухненска клетка. Поради недостатъчното място не разполагате с баня. Опционално се предлага преносима Porta Potti за 200 лв. Дългото 2,05 x 1,60 метра легло с матрак от студена пяна излиза, когато сгънете пейката за седене.

Ако искате още две места за спане, трябва да поръчате поставящ се тунел за спане, който е достъпен отвън. Серийно на борда има серийна кухня с газови котлони и мивка от алпака. Клиентите могат да си поръчват специална лакировка на караваната, амортисьори и алуминиеви джанти, палатка и др.