Направиха на нищо кралица Летисия заради голите баджаци

Рокличката "Зара" на величеството е най-обсъжданата тема в Испания

Куриози
16:52 - 11 Август 2022
5457
Направиха на нищо кралица Летисия заради голите баджаци

По време на лятната ваканция на испанското кралско семейство в Майорка кралица Летисия се появи на публично място с голи баджаци, за което вече ви съобщихме. За вечерни разходки съпругата на крал Филип VI избра мини рокля "Зара" и си навлече гнева на пуританите с предизвикателното облекло.

Летисия отдавна подкрепя местните марки, независимо дали става въпрос за популярния масов пазар или за елитни и скъпи. Кралицата обаче беше критикувана в Инстаграм за избора на мини рокля, която някои потребители сметнаха, че е неподходяща за нейното положение.
 
„Съжалявам, но това е напълно неподходящо за кралското семейство”, написа потребителят @cesarpeluso.

„Защо е облечена като дъщерите си?”, попита @giu.lia.76. „Каква бъркотия! Ти си почти на 50 години и си кралица!”, възмути се @arteflaviacuruchet.

Други обаче подкрепиха Летисия. „Позор е, че толкова много жени критикуват друга жена заради нейната рокля. Живеем в 21-ви век, а не в 19-ти“, пише @larissapitta.

„Годината е 2022-ра и хората (предимно жени) критикуват друга жена с къса рокля?! Харесвам ярко розовия цвят на роклята и обувките и особено ми харесва, че през лятото по време на лична разходка тя е достатъчно уверена и модерна, за да облече къса рокля, подкрепи кралицата @florence.pit.