Напрежение: Кристиано Роналдо си изпусна нервите, сърди се на Рангник (СНИМКИ И ВИДЕО)

Спорт
13:14 - 20 Януари 2022
2242
Напрежение: Кристиано Роналдо си изпусна нервите, сърди се на Рангник (СНИМКИ И ВИДЕО)

Напрежението в Манчестър Юнайтед е огромно, а затова свидетелства фактът, че Кристиано Роналдо изпусна нервите си при победата с 3:1 като гост на Брентфорд в отложен мач от 17-ия кръг на Висшата лига.

Кристиано бе бесен, когато мениджърът Ралф Рангник реши да го смени в 71-ата минута. Нацупената суперзвезда сложи ръце на кръста си и се отдалечи.

Рангник се опита да прегърне португалеца, но Кристиано беше с широко разтворени ръце и гледаше направо напред. След това футболистът отиде и седна отстрани до скамейката.

По-късно Ралф Рангник отиде и каза нещо на ухото на Роналдо. Бившият футболист на Реал Мадрид и Ювентус изслуша сериозно това, което мениджърът на Манчестър Юнайтед му каза и изглежда се охлади.

Рангник настоя след мача, че няма проблем с реакцията на Роналдо.

„Това е нормално – нападателят иска да вкарва голове. Но той се завърна след лека контузия и беше важно да имаме предвид, че ни предстои още един мач тази седмица. След това, което се случи на „Вила Парк“, този път трябваше да защитаваме преднината си и беше важно да заиграем с петима в защита. Въпреки че не запазихме чиста мрежа, беше важно да се уверим, че нищо друго няма да се случи“, каза Ралф Рангник.