Народът срещу пиянката Дебора: Така се уморих, че заспах в дискотеката

Взеха "за мезе" фолкпевицата, която прави всички на балами

Новини
17:30 - 25 Април 2024
4824
Народът срещу пиянката Дебора: Така се уморих, че заспах в дискотеката

Фолкпевицата Дебора изуми всички с тъпотиите си, които наговори в ефир, след като заяви, че е била уморена, а не пияна.

Пила хапчета, които не трябвало да се смесват с алкохол, но иначе шибнала 5-6 чаши вино... Карала колата си с с 20 км/ч и още куп безумия, които възбудиха изобретателността в коментарите на българина.

В социалната мрежа фейсбук се появиха интересни публикации под линка с участието й тази сутрин в национален ефир.

Предлагаме ви някои по-интересни:

Kamen Milushev: На мен преди 15 години ми взеха книжката за 8 месеца, щото и аз уморен карах, та бързо ме научиха добре да съм си починал преди шофиране.

Martin Petrov: Онази вечер така се бях уморил, че заспах в дискотеката!

Алекс Сим: Хайде без оправдания! Всеки трябва да си понесе отговорността. Можеше да убие някое дете, нечий близък. В такива случаи законът трябва да е безпощаден, особено за "известни", за да има превенция. Достойните хора постъпват, като Андре Токев, а не се оправдават.

Di Ana: На един приятел му се случи същото! С премахната жлъчка е, не знам дали се отразява на организма, но явно много хора имат подобен проблем! Така че нека не се присмиваме, а да се замислим за собственото си здраве!

Иван Димов: То и аз като пийна 2-3 ракии, не се чувствам пиян, но не се качвам да карам кола!!!

Рангел Пунгеров: Или тая има хората за много прости и големи абдали, или метаболизмът не й работи както трябва... Ще пие 5-6 чаши вино, ще спи и на другият ден ще й отчете близо 2.5 промила. Виж, ако са 5-6 каси с вино, по-става.

Вълчо Вълчев: Метаболизмът й не се знае как работи, но това, което стои на раменете й, със сигурност не работи както трябва! В стремежа си да се защити и оправдае, се опитва да направи другите на балами, а всъщност себе си изкарва балама. Пиела от 4 месеца лекарства за паник атаки и епилептични пристъпи. На кой не е ясно, че при употреба на такива лекарства не трябва да се шофира и употребява алкохол?

А като има епилептични пристъпи, кой й е дал медицинско и как епилептик управлява автомобил! Може ли човек с паник атаки и епилептични пристъпи да бъде певец и да изнася концерти? Спала само няколко часа, а преди това вземала силно приспивателно. Не съм медицинско лице, но при наличието на лекарства за паник атаки, епилепсия, силно приспивателно и над 1 литър вино в кръвта на човек, или спи като заклан, или не се събужда!

Да не говорим, че не е в състояние да управлява автомобил. Ясно е, че тази патка се е нарязала като казак и си мисли, че като е от чалгата, е не досегаема!Вместо да си мълчи и да си понесе наказанието, с нейното оправдание си вкарва автогол. Щом си признава, че е епилептик, трябва да й се отнеме книжката завинаги! А затова, че се нарязала и управлява автомобил, отделно да си понесе наказанието. Едно куче, като не знае да лае, само вкарва вълка в кошарата!

Georgi Alakushev: Това значи, че тази мома жули редовно и напоително, като бригадир на полевъдна бригада.

Yordan Toshev: Даже си мисля, че за първи път в живота си е употребила алкохол, затова я е хванало.

Лилия Георгиева: Като им е толкова уморително да пеят, да се захванат с истинска работа.

Милен Милков: И тия простовати к.рвета ги каните в национален ефир? Държава бардак, а коя е тази разпоретена всъщност, някакъва звезда ли е?

Лъчезар Попов: Ши**ни к**ви - надрусани и пияни, това сте цялата гилдия певици...