Нарязаната Дебора от Стара Загора вече е фолк певица (Видео)

Песента е в дует с младата звезда Лидия

Новини
13:00 - 02 Януари 2024
5260
Нарязаната Дебора от Стара Загора вече е фолк певица (Видео)

Галин сбъдна най-голямата мечта на Дебора от Стара Загора, като й подаде ръка за старта на музикалната й  кариера. Вече е факт първата й песен, която е в дует с младата звезда от лейбъла Алфа Мюзик – Лидия. Сингълът носи заглавието “Разбити мечти” и вече направи своята премиера.

Песента е специално създадена на Дебора и е съавторство на Галин, Мирела и Никола Томов, който прави и аранжиментът. По текста продуцентът работи заедно с Мирела и Николай Гурманов. Режисьор на видеоклипа е Виктор Антонов- RIKK, а оператор – Георги Марков.

“Скъпи приятели, искам да ви представя моята дебютна песен с прекрасната Лидия. Ще посрещна 2024 година със сбъдването на моята най-съкровена мечта и съм щастлива, че мога да я споделя с всички вас!

Тази песен е за “Разбитите мечти” и жените, които са обичали истински, но са били план “Б” в мъжките сърца! Жените, които въпреки всичко са намерили сили да продължат напред! Вложихме цялата си любов и позитивна енергия в тази красива песен, надявам се да ви хареса!

Искам да благодаря на целия екип на @alphamusicbg , че сбъднаха най-голямата ми мечта, на Галин, който ми подаде ръка и без който нямаше да имам тази красива реалност днес. Благодаря специално и на Генералния партньор, който ни подкрепи и спонсорира дебюта ми! Пожелаваме ви най-магичното посрещане на 2024 и нека бъде невероятна и за вас! Обичайте се и давайте любов!” – сподели в емоционален пост Дебора.