НАСА и Русия крият за НЛО на МКС

Видео издава среща на космонавтите с извънземни кораби

Мистика
17:17 - 03 Декември 2019
12637
НАСА и Русия крият за НЛО на МКС

Известният уфолог и виртуален археолог Скот Уоринг е уверен, че НАСА и Русия крият посещенията на представители на извънземни цивилизации на МКС – Международната космическа станция. Според Уаринг само преди дни извънземен кораб е бил много близо до МКС и между тях е имало някакъв вид обмен на данни.

Като доказателство Уоринг публикува фрагмент от разговор, който се чува по време на видео излъчване от камера на НАСА:

„Руският космонавт на МКС казва:„ Кораб...“. От НАСА на Земята бързат за отговорят: „Разбрано. Копирайте всичко. Току-що изяснихме. Това е от вас... Благодаря”.

Скот е сигурен, че в разговора става дума за кораб от извънземни цивилизации, тъй като руският космонавт иска да говори за случилото се НАСА, но операторът на Земята веднага се намесва в диалога, предотвратявайки изтичането на секретна информация.

Уоринг обръща внимание на факта, че приближаващият НЛО причинява прекъсвания в оборудването и видеото временно губи своята яснота. Както твърдят и други уфолози и очевидци на необикновени явления,  приближаващите НЛО причиняват смущения и спират коли, часовници и разнородна техника. В случая същото се случва с оборудването на МКС.

Скот Уоринг е сигурен, че цитираният разговор е сто процентово доказателство, че представители на извънземни цивилизации често правят посещения на МКС. В подкрепа на думите си той публикува фрагмент от същото това мистериозно видео.

Международната космическа станция е международен проект, в който участват 14 държави, включително: САЩ, Русия, Канада, Япония, както и няколко европейски държави, действащи под егидата на Европейската космическа агенция.