НАСА : Има паралелна Вселена

В нея законите на физиката действат обратно

Мистика
13:52 - 19 Май 2020
13673
НАСА: Има паралелна Вселена

Паралелна вселена, подобна на нашата, се е образувала в резултат на Големия взрив, който засега се смята за начало на живота. В паралелната вселена законите на физиката вероятно работят в обратна посока. До този извод стигат изследователи от Американската космическа агенция (НАСА) след поредица от експерименти в Антарктида, съобщава DailyStar.

Изводите се правят на базата на резултати от използването на космически лъчи в Антарктида, смятана за най-незамърсения континент на Земята. Чрез пулсовата антена на НАСА - Анита, се изстрелват специални лъчи високо над континента на Южния полюс.

Мястото се използва, защото над него практически няма радио шум, който би могъл да повлияе на резултатите от експеримента. Така след поредица опити учените от НАСА установяват частици, които се движат назад във времето.

Изследователите имат най-простото обяснение за това събитие: когато е настъпил Големият взрив, са се появили две вселени едновременно - едната, в която ние съществуваме, а другата, в която законите на физиката действат в обратна посока.