НАСА: Пътуването във времето е възможно

Астрофизик твърди, че законите на физиката го позволяват

Мистика
17:18 - 01 Септември 2020
4864
НАСА: Пътуването във времето е възможно

Астрофизикът от НАСА Луиз Риофрио вярва, че пътуването във времето е възможно. Според нея сегашните закони на физиката хипотетично потвърждават възможността човек да се премества в различни часови зони и пространства.

Луиз анализира данните от рефлектори, инсталирани по време на лунните мисии „Аполо” и стигна до заключението, че скоростта на светлината не е постоянна. Оттук астрофизикът прави извод, че е най-вероятно скоростта на светлината се променя с течение на времето. Освен това Риофрио използва последните данни за скоростта на движението на Луната, които показват, че естественият спътник на Земята може да има по-ниска скорост от смятаната досега.

Анализирайки получената информация, астрофизикът заключава, че бързото движение на естествения спътник на Земята е просто илюзия. Ученият смята, че този феномен трябва да се изучава по-внимателно и ако изводите й са верни, тогава човечеството в бъдеще може да има възможност да пътува във времето. Понастоящем обаче всичко това изглежда невероятно и невъзможно.