Наш актьор се контузи жестоко

Филип Буков се опита да завърши състезанието "Обиколка на Витоша 100 км", но се отказал заради болки в глезена

Топ
14:07 - 21 Юни 2022
3501
Наш актьор се контузи жестоко

Актьорът Филип Буков, който е спряган за следващия "Ерген", се опита да завърши състезанието "Обиколка на Витоша 100 км", но се контузи жестоко и се е наложило да се откаже преди финала.

"Смятам себе си за човек със силна воля и постоянство. Много съм отдаден по отношение на нещата, които правя и много рядко се спирам, а когато го направя, обикновено е защото не го искам достатъчно и не ме пали", обяснява той.

И допълва: "Смятах, че съм подготвен физически и психически, за това което предстои, чувствах се силен и уверен, но природата ме свали обратно на земята. Стартирахме в полунощ и се движехме с много добро темпо. Излизайки от гората и стъпвайки на асфалта в Кладница започнах да изпитвам болки в десния глезен. Може би някъде бях стъпил на криво, но не съм обърнал внимание. Болката се усилваше, но въпреки това продължавах, докато в един момент трудно ходех пеша. Моите приятели бяха плътно до мен и не спираха да ми дават кураж, пих обезболяващи, но нищо не помагаше. Така осъзнах, че съм достигнал предела на възможностите си в този момент. Благодаря им за подкрепата, за това, че до последно не искаха да ме оставят, защото уговорката беше - тръгваме четирима и завършваме четирима. Благодаря на всички, които вярват в мен и ме подкрепиха! Поздравления на всички завършили! Те будят не уважение, а страхопочитание у мен! Уроците са няколко: Ако нещо не те предизвиква, не те променя. Колкото и да си силен, винаги има нещо, което може да промени посоката или темпото ти, понякога и да те спре, но никога не бива да те отказва. Независимо, че не успях да финиширам, догодина пак съм там и пак ще опитам, по-подготвен и по-уверен.
Ще се видим пак догодина! Спортът не променя само тялото ти, спортът променя отношението ти и изгражда характера ти", написа в социалните мрежи сексимволът.