Наша бръмчалка разделила Шакира и мъжа й?

Новини
11:56 - 15 Юни 2022
4645
Наша бръмчалка разделила Шакира и мъжа й?

Малко повече от седмица, след като Шакира и Жерар Пике обявиха края на 12-годишната си връзка, в Испания продължава да се говори за раздялата на славната двойка. Има сериозни слухове, че играчът на Барселона е изневерявал на колумбийската красавица, а вече има и нови подробности по темата.

Пловдивската бръмчалка Драгана Спасовска е жената, разделила футболната легенда на Барселона Жерар Пике и певицата Шакира. Силиконката живее в Дубай, където е популярна с това, че посещава най-скъпите заведения и може да бъде забелязана в компанията само на милионери. Драгана не работи нищо, но се носят слухове, че се прехранва като елитна компаньонка, сайтът ни не може нито да потвърди, нито да отрече тези твърдения. 

Досега в испанските медии се твърдеше, че причината е разкрита изневяра на защитника с 23-годишна блондинка, която работи като сервитьорка в известен бар и е първа дружка на гаджето на съотборника му Рики Пуиг. Източници от Дубай обаче твърдят, че Пике е хлътнал по нашенката Драгана. Двамата се засичали често в емирството, като футболистът винаги се появявал без Шакира. Последната им среща била в ресторант преди Нова година. Снимка на Драгана и Пике, която се появи в социалните мрежи, също издава топлите им чувства.