Нашенец налази дъщерите на Силвестър Сталоун

Мартин Мартинов се усука около красавиците Систин и Скарлет

Свят
15:00 - 25 Февруари 2021
2358
Нашенец налази дъщерите на Силвестър Сталоун

Две от дъщерите на холивудския мачо Силвестър Сталоун - Систин и Скарлет, посетиха елитен френски ресторант в Ню Йорк, където бяха полазени от „Мистър България 2009“ Мартин Мартинов. Нашенецът, който работи като викач в заведението, веднага се усука около двете красавици, а дали е имал интимен успех, само бъдещето ще покаже.

През 2014 г. Мартин бе един от участниците във „ВИП Брадър“, където се разкри, че красавецът е имал любовен романс с Евгения Калканджиева по времето, когато е работел за агенция „Визаж“.

Систин и Скарлет Сталоун останали приятно изненадани, след като научили, че Мартин е от България. Причина за това е, че баща им неведнъж им говорил за родината ни, и то само хубави неща. Известно е, че актьорът беше няколко пъти за снимки в страната ни.

Ресторантът, в който Мартинов работи, често посреща звезди като Ума Търман и Доналд Тръмп. Освен любовник на шефката си Жени, Мартин е и бивш годеник на "Мис България 2002“ Теди Бургазлиева. Самият той никога не е криел, че именно тя му е помогнала да се адаптира в Ню Йорк.