Нашенка ще се бори за титлата "Мис Лондон"

Шоу
16:13 - 24 Юли 2024
3302
Нашенка ще се бори за титлата "Мис Лондон"

27-годишната Никол Григорова достигна до финала на конкурса "Мис Лондон“, който ще се проведе в петък, 26 юли.

“Много съм благодарна, че бяха избрана за финалист в конкурса Miss London 2024. Това е невероятна възможност да представя не само себе си, но и всички прекрасни жени, които идват от други държави. През последните 10 години Лондон е мой дом и допринесе за оформянето ми като жена. В хубави и лоши моменти този град бе част от моето израстване, давайки ми ценни уроци за живота.

Искам да окуража всяка жена да вярва в себе си и да преследва целите си независимо от своя произход. Важно е да следваш сърцето си и да правиш това, което обичаш, независимо от пречките.

Идвайки от консервативно семейство, шоубизнесът и творческата работа не бяха очевидният избор за мен. Но ето ме тук, противопоставяйки се на очакванията и преследвайки мечтите си с непоколебима решителност. Пътят невинаги е лесен, но съм горда с това, което постигнах.

Да си жена на този свят е изключително изживяване и не бих го заменила за нищо друго. Нека се вдъхновяваме и подкрепяме взаимно“ – завършва посланието си Никол Григорова, която е актриса, пише Ladyzone.