Наско Колев пребил фолкаджийката Лидия?

За системния тормоз над певицата алармират техни съседи, които вече са подали три жалби в IV-то РПУ

Шоу
16:38 - 15 Юни 2023
11201
Наско Колев пребил фолкаджийката Лидия?

Няколко родни медии гръмнаха с новината, че Атанас Колев редовно пребивал гаджето си - фолкаджийката Лидия. 

"За системния тормоз над певицата алармират техни съседи, които вече са подали три жалби в IV-то РПУ, потресени какво е принудено да търпи бургаското девойче. Ченгетата идвали на адреса многократно, но неадекватният от дрога и алкохол Атанас Колев ги гонел защото “бил невинен”. Лидия също отричала за зверствата от страх да не изгуби живота си в поредния побой", пише клюкарски сайт.

Съседи твърдят, че певецът измъчвал ежедневно мъничката си половинка, което Lupa.bg се надява да не е истина. 

През не особено дебелите стени на блока се чувало как плющят шамари, стонове за помощ и молби за пощада към развилнелия се певец. Често през терасата летели отскубнати руси екстеншъни, а на другия ден певицата излизала посинена и притеснено стискала в юмрук изпочупените си нокти на път към салона. Излишно е да казваме как заради тормоза красотата на Лидия вехнела от ден на ден и тя слабеела притеснително, на крачка от анорексията.

В дъното на скандала е хищната Емануела, издават съседи. Чалга ветеранката била отдала под наем дома си в баровския комплекс ”Флора- 4”, построен от Стойне Манолов на колежката си, за да свие там гнездо с рапъра Атанас Колев. Вместо любов и горещи ласки, луксозната квартира ставала арена на зверски побоища, и удари с тежки предмети по думите на комшии, които многократно звънели на тел. 112.

В гилдията отдавна се знаело за домашното насилие в дома на Лидия и Наско, но по стара българска традиция никой не надавал глас в защита на слабичката и нежна изпълнителка. Дори хазяйката й Емануела се правила на ни лук яла, ни лук мириса̀ла. Това още повече нахъсвало продрусаният “певец” да млати половинката си като брашнян чувал, гневят се съседи и близки на двойката. 

По-притеснителният въпрос е защо полицията си прави пас? Колко още закона за защита от тормоз на жени трябва да се приемат за да си мръднат униформените пръста? Или скоро ще станем свидетели на поредната трагедия в лекия жанр, негодуват фенове на Лидия.