Наско Сираков кифлее на морски купон

Футболистът се щракна с издути устни на фото от Гърция заедно с Илиана Раева

През ключалката
15:15 - 08 Юли 2019
10498
Наско Сираков кифлее на морски купон

Амбициозната грация Илиана Раева доказа за пореден път, че тя е шефът в семейството и може да накара мъжа си Наско Сираков да ѝ върви по „гайдата” и да угажда на всичките ѝ капризи.

Треньорката на националния отбор по художествена гимнастика, която от доста време отдъхва в Гърция заедно с цялата фамилия, пусна снимки от вечерен морски купон, където футболистът заедно с нея е издул устни по кифленски, за да се щракне за социалните мрежи. Ефектът обаче е нелеп и доста комичен. Под снимките на Илиана и Наско веднага заваляха закачливи коментари.

„Гледай какви работи, може ли да караш сериозен мъж като Наско Сираков така да кифлее? Но сте много сладки и готини бъдете живи и здрави Iliana Raeva !!!, написаха познати на семейството.

Други обаче отбелязаха, че фотото е много готино и явно съпрузите добре се забавляват на морската си почивка. Недолюбващите спортистите пък веднага отбелязаха, че явно бившият шеф на "Левски" е мъж под чехъл и не смее да откаже абсолютно нищо на жена си.  

Вече повече от 10-ина дни звездното семейство спортисти, заедно с дъщерята Вили и внучката Илиана Куини, се радват на луксозна и весела ваканция. Раева редовно пуска кадри с романтични морски пейзажи с почти бял пясък и кристална вода.

Някогашното златно момиче дори се щракна по бански и събра погледите на мъжката половина в социалните мрежи, като получи безброй комплименти за перфектната си и добре гледана фигура на спортистка.