Наско Сираков тренира Виктор в „Денсинг старс“

„Само Левски!“, провикна се Илиана Рева и вдигна десетка в танцовото шоу

Нещо за четене
22:10 - 23 Април 2024
8396
Наско Сираков тренира Виктор в „Денсинг старс“

Легендата на Левски Наско Сираков изненадващо стана част от „Денсинг старс“, но не като състезател, а като ментор. Мажоритарният собственик на сините пое под крилото си ергена Виктор, който винаги се старае на дансинга.  Легендата на Левски Наско Сираков изненадващо стана част от „Денсинг старс“, но не като състезател, а като ментор. Мажоритарният собственик на сините пое под крилото си ергена Виктор, който винаги се старае на дансинга.  

Легендата на Левски Наско Сираков изненадващо стана част от „Денсинг старс“, но не като състезател, а като ментор. Мажоритарният собственик на сините пое под крилото си ергена Виктор, който винаги се старае на дансинга. 

След като загря под строгия поглед на Наско, Виктор се представи блестящо на паркета с парньорката си Михаела. „Беше удоволствие да гледам. Виктор, ти растеш и ставаш все по-добър! Само Левски!“, провикна се от съдийската скамейка съпругата на Сираков Илиана Раева и вдигна десетка. „Въздух, скорост, контрол! Беше супер!“, обяви Франциска Йорданова. „Емоцията ти беше хипнотизираща. Търсех да намеря грешка, но не открих. Днес ти танцува с душата и сърцето си“, призна Галена Великова.