Наследникът на Слави пръска хилядарки на Малдивите

Племенникът Тео вече харчи милионите на Дългия

Шоу
11:30 - 23 Юли 2024
16150
Наследникът на Слави пръска хилядарки на Малдивите

Слави Трифонов тази есен става на преклонните 58, но още няма семейство и деца. Единственият му наследник се очертава да бъде племенникът му Теодор и младежът живее точно като баровско синче и демонстрира ултра гъзарски стандарт на живот с маркови дрехи, скъпарски аксесоари и снимки от екзотични места.

28-годишният син на Петя Трифонова в момента се вихри на луксозен остров на Малдивите, откъдето позира лежерно, сякаш всеки месец отскача до там за по едно питие.

Всеизвестен факт е, че племенникът и единствен млад наследник на богатството на Дългия не може да си позволи почивка на Малдивските острови. Вуйчо му е този, който му подсигурява луксозен живот. Преди години Слави плати всички разноски по обучението му в престижен университет в чужбина.

Племенникът на Трифонов е негов чест гост в София. От снимките му в социалните мрежи се вижда, че всячески се опитва да подражава на вуйчо си. И той се облича със скъпарски тениски с черепи на любимия дизайнер на Слави Филип Плейн и показва, че поддържа лайфстайл на баровец, пушейки пури и пийвайки марково уиски.


Хич не е лошо да имаш богат вуйчо

Бащата на Тео и зет на Дългия – Владимир Трифонов, е лекар пулмолог. От дълги години той работи в родния си Плевен, където с каката на Трифонов Петя живеят в луксозно жилище. Зетят на Слави Трифонов е сред доверените му хора.

Всеизвестно е също, че Дългия е изключително близък с 6 години по-голямата си сестра Петя и нейното семейство. Милионерът от Учиндол от години угажда на семейството на сестра си и се отнася щедро към тях, пише "Ретро".



Тео изключително прилича на Слави - с тесни рамене, дълъг и плешив, целият в татуси