Натали Портман се разведе

Актрисата не успя да прости изневерите на мъжа си

Шоу
15:29 - 08 Март 2024
7985
Натали Портман се разведе

Натали Портман тихомълком подаде молба за развод с Бенджамин Милепид, нейният съпруг от 11 години, преди осем месеца, а сега бившата двойка е официално разведена.

42-годишната актриса подаде документи миналия юли и разводът беше финализиран миналия месец във Франция, където Портман и Милепиед живеят с децата си  Алеф и Амалия. Представител на Портман потвърди новината.

За Портман не беше лесно да се справи със скритата раздяла, която последва медийни съобщения през май 2023 г. за извънбрачна връзка на Милепид.

„Първоначално беше много трудно за нея, но приятелите ѝ се обединиха около нея и ѝ помогнаха да премине през най-лошото“, казва приятел на двойката.

"Натали излиза от една наистина трудна и болезнена година, но тя излезе от другата страна на нея по-силна и намира радост в семейството, приятелите и работата си."

Портман не е носила венчалната си халка от миналата пролет, след като изплува новината за „краткотрайната“ афера на Милепид – двамата успяха да отделят време, за да работят по проблемите си.

През юни 2023 г. източник каза че Милепид „прави всичко възможно, за да накара Натали да му прости и да запази семейството им заедно“, докато „най-големият приоритет на Портман е да защити децата си и тяхната поверителност“.

Двамата се ожениха на 4 август 2012 г., след като се срещнаха на снимачната площадка на филма "Черният лебед" от 2010 г. Като хореограф на филма, Милепид помогна на Портман да научи сложни балетни сцени.